А стварно ли има само 16 епизоди?? гледам тука на А1 ги делат епизодите 1 епизода ја даваат два дена зна4и уште 3-4 дена ќе играе оти в4ера мислам беше 14та епизода...
Тоа и јас се чудам? Па нели на рекламите имаше како тие се заедно,како и понудува брак а ништо од тоа не се случи....
Мислам дека ова беше само првата сезона...мислам дека има уште сезони..ама на А1 изгледа нема да ги даваат...не ги имаат откупено
Ами да де и јас така мислев, и на јутуб барав, ама ништо , ај некој ако најде нешто линк нека ставе, оти мн ми е сладок Ефе, сакам да си го погледам уште малку....
И јас одма се посомневав. Сонер е грев жив, целиот баксуз на него паѓа Си ја гледам онака да попуштам мозок на пасење и да се изнауживам во убаво среден ентериер ... ах ... да имав и јас едно такво станче (од Севил мислам)
А.. Заврши серијава?! Премногу ја сакав,но некогаш неможев да ја гледам поради обврски, и слични работи бидејќи некако во бош време ми ја даваа, 6-7 Морам да се изјаснам, Сонер ми е убав. Ете кажав, таков секси ми е некако
Единствената интересна турска серија. се изнасмеав со глупостите на Сонер и смотаноста на другар му ефе е душиче мало
И мене многу ми се свиѓа ентериерот на севил мислам се викаше,жената на Сонер ..Филмот сум го гледала неколку пати и да интересен е.