Ја сакам серијава тотално! Не можев да се тргнам додека не изглеав се што имаше излезено...Го сакам Чак..мноогу ми е секси и дечко со стил. Супер ми се со Блер- малата кучкица
после утрешната,следната епизода ќе биде дури на 24ти јануари тама до тогаш да си ги повториме старите епизоди
Цццц, ај една недела одмараа скоро сите за Денот на Благодарноста, ама сега е изгледа Midseason. Значи само Декстер си работи редовно и без пауза, ама он дека има работа и за празници. Ништо, останува само (трпеливо) да чекаме...
Оваа денес што излезе е 11 и еве шо најдов јас после како ќе бидат премиерите, ама дати не пиши уште Season 4, Episode 12: Episode #4.12 Original Air Date—2010 Season 4, Episode 13: Episode #4.13 Original Air Date—2011
Секоја сезона има многу паузи, и ГГ и 90210...Лани имаше голема пауза, од декември до март. Збеснав. Да се надеваме дека сега нема да биде до толку екстремно
Ееееее не е фер да има толкава пауза, 6 недели??? А лани од декември до март???? Ако е така јас нема да гледам од 24 јануари. Кога тие ме принудуваат да не гледам 6 недели јас ќе се принудам самата себе до крајот да не гледам и ќе ја чекам да заврши и тогаш наеднаш ќе ги изгледам сите. Неможам вака
Никаде, ти верувам на тебе Кога можеле лани да направат таква пауза ќе направат и оваа година сигурно
Епа да не ве разочарувам , ама , обично во периодот од јануари до април има само 2-3 епизоди, а интензивно секој понедлинк почнуваат од април. Така да , очекувано е и оваа година
Жени, каде сте да коментирате? Супер беше последнава епизода навистина, само што изгледа озборувањата вистина се... Ден и Блер ?!?!?!?!?!?! Nooooooooooooooooooot own: own: own:
И јас тоа сакав да искоментирам, ми мириса на Ден и Блер in love и воопшто не сум воодушевена. Некако ама баш ич не ми се пар. Можеа некој нов да внесат, немораше баш секој со секого. Како и да е ќе видиме после паузата Sparks ја нема твојата идолка да не забавува малку
Не е прв пат. Постојано во филмот глуми авторитетна мајка која ги затвара децата во психијатрија секогаш кога нема да ја слушаат неа или кога ќе погрешат. Не знае да ги воспита. Само гледа пари да има. И за секој свој проблем тие и се виновни. Убава е, убаво се облекува ама не е добра личност! И да се надополнам кон сите погоре ако бидне нешто меѓу Блер и Ден ќе се самоутепам!!! Значи ќе претерат, секој со секој идеше. Супер ќе е ако се пријатели, тоа пријателство ќе е интересно, плус и минус се. Ама нешто повеќе од пријателство .... го молам режисерот да не помислува на такво нешто!!! ПЛС!
Jaс сеуште неможам да разберам оти Џорџина не ја прават регуларен член на екипава... Мене лично најинтересни ми беа зафрканциите со неа. НО, мислам дека сум една од ретките кои го сакаат нејзиниот лик. Или грешам? П.С Оти никој не ја коментира Дорота? После Џорџина таа ми е втор омилен лик. Со Блер и патките имаат epic сцени...
Не грешиш Sparks, многу ми беше некако негативец. И кога ќе помислиш дека неможе да биде полоша- таа изненадува. Лошо и влијаеше на ''Сереничка'' (глупачата), тоа со бебето беше врв, а погледот и беше крајно психопатски А Дорота е срце, ми се свиѓа нејзиниот акцент. Со Блер се откачена комбинација
Ги гледав последниве 2 епизоди, 1 месец немав гледано ГГ и морам да кажам - ова е дефинитивно најдобра сезона досега! Многу ме изенандија. Криво ми е само што си отиде Џулиет навистина ми се допаѓаше, внесе некоја свежина во серијата, ново лице, ама ете ќе си останеме пак да се дружиме со старата екипа Инаку, не верувам дека ќе ги спојат Ден и Блер, продуцентите мислам дека се свесни дека со тоа ќе разбеснат мноооооогу фанови на Чак и Блер, а и ќе ја претераат стварно. Можат само пријатели да бидат, ама заедно јок, јок, не бива. Паузава е долга ептен, а и не знаеме што да очекуваме сега, мислам дека ќе се издешаваат многу нови работи, ова ќе испадне како нова сезона да чекаме