Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Озборувачка (Gossip Girl)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. milk.honney

milk.honney Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    23
    Ја сакам серијава тотално! Не можев да се тргнам додека не изглеав се што имаше излезено...Го сакам Чак..мноогу ми е секси и дечко со стил. Супер ми се со Блер- малата кучкица :D

2. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    после утрешната,следната епизода ќе биде дури на 24ти јануари :x тама до тогаш да си ги повториме старите епизоди :D :D :D

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Цццц, ај една недела одмараа скоро сите за Денот на Благодарноста, ама сега е изгледа Midseason. :(
    Значи само Декстер си работи редовно и без пауза, ама он дека има работа и за празници. :rofl:
    Ништо, останува само (трпеливо) да чекаме... :sweat:

4. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Оваа денес што излезе е 11 и еве шо најдов јас после како ќе бидат премиерите, ама дати не пиши уште

Season 4, Episode 12: Episode #4.12
    Original Air Date—2010

Season 4, Episode 13: Episode #4.13
    Original Air Date—2011

5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Секоја сезона има многу паузи, и ГГ и 90210...Лани имаше голема пауза, од декември до март. Збеснав. Да се надеваме дека сега нема да биде до толку екстремно :)

6. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Ееееее не е фер да има толкава пауза, 6 недели??? А лани од декември до март????

Ако е така јас нема да гледам од 24 јануари. Кога тие ме принудуваат да не гледам 6 недели јас ќе се принудам самата себе до крајот да не гледам и ќе ја чекам да заврши и тогаш наеднаш ќе ги изгледам сите. Неможам вака :fubar:
    :envy: :envy: :envy: :punch: :punch: :punch: :devil: :devil: :devil:

7. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    ова го најдов од википедија и секогаш биле точни до сега,не знам каде си гледала ти

8. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Никаде, ти верувам на тебе :D Кога можеле лани да направат таква пауза ќе направат и оваа година сигурно

9. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Епа да не ве разочарувам , ама , обично во периодот од јануари до април има само 2-3 епизоди, а интензивно секој понедлинк почнуваат од април. Така да , очекувано е и оваа година

10. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Ај некој ако ја симна 11 епизода нека клај торент. фала однапред. :)

11. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
  12. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205
    Само што ми се симна :rofl: Ајде сеа да видам како 45 минути ќе ми поминат во еден здив :lol: :tmi:

13. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Жени, каде сте да коментирате? Супер беше последнава епизода навистина, само што изгледа озборувањата вистина се... Ден и Блер ?!?!?!?!?!?! Nooooooooooooooooooot :Down: :Down: :Down:

14. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    И јас тоа сакав да искоментирам, ми мириса на Ден и Блер in love и воопшто не сум воодушевена. Некако ама баш ич не ми се пар.
    Можеа некој нов да внесат, немораше баш секој со секого.
    Како и да е ќе видиме после паузата :punch:

Sparks ја нема твојата идолка да не забавува малку :rofl:

15. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    јас сакам да искоментирам за мајка и на Серена -Ме разочара! Не го очекував тоа од неа! :shake: :shake:

16. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не е прв пат.
    Постојано во филмот глуми авторитетна мајка која ги затвара децата во психијатрија секогаш кога нема да ја слушаат неа или кога ќе погрешат. Не знае да ги воспита. Само гледа пари да има. И за секој свој проблем тие и се виновни.
    Убава е, убаво се облекува :lol: ама не е добра личност!

И да се надополнам кон сите погоре ако бидне нешто меѓу Блер и Ден ќе се самоутепам!!!
    Значи ќе претерат, секој со секој идеше.
    Супер ќе е ако се пријатели, тоа пријателство ќе е интересно, плус и минус се. Ама нешто повеќе од пријателство .... го молам режисерот да не помислува на такво нешто!!! ПЛС!

17. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Jaс сеуште неможам да разберам оти Џорџина не ја прават регуларен член на екипава... Мене лично најинтересни ми беа зафрканциите со неа. НО, мислам дека сум една од ретките кои го сакаат нејзиниот лик. Или грешам? :rofl: :rofl:

П.С Оти никој не ја коментира Дорота? После Џорџина таа ми е втор омилен лик. Со Блер и патките имаат epic сцени... :rock: :rock:

18. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205
    Да, да закон се :) А и бебчето редно беше да и го покажат :rofl:

19. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Не грешиш Sparks, многу ми беше некако негативец. И кога ќе помислиш дека неможе да биде полоша- таа изненадува. Лошо и влијаеше на ''Сереничка'' (глупачата), тоа со бебето беше врв, а погледот и беше крајно психопатски :rofl:

А Дорота е срце, ми се свиѓа нејзиниот акцент. Со Блер се откачена комбинација :D

20. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Ги гледав последниве 2 епизоди, 1 месец немав гледано ГГ и морам да кажам - ова е дефинитивно најдобра сезона досега! Многу ме изенандија. Криво ми е само што си отиде Џулиет навистина ми се допаѓаше, внесе некоја свежина во серијата, ново лице, ама ете ќе си останеме пак да се дружиме со старата екипа :)
    Инаку, не верувам дека ќе ги спојат Ден и Блер, продуцентите мислам дека се свесни дека со тоа ќе разбеснат мноооооогу фанови на Чак и Блер, а и ќе ја претераат стварно. Можат само пријатели да бидат, ама заедно јок, јок, не бива.
    Паузава е долга ептен, а и не знаеме што да очекуваме сега, мислам дека ќе се издешаваат многу нови работи, ова ќе испадне како нова сезона да чекаме :)