Од тоа што епизодите многу се „интересни“ денс ѕаборавив да ја симнам па сега ќе ја симнам да видам што сум испуштила се надевам не е како претходните .
Добра е последната епизода Иначе се согласувам дека првата сезона беше најдобра, али сепак мора нешто ново да внесуваат, серија е, ќе здосади се те едно исто...
Божеееееее, косата на Блер врзана во коњски реп на забава?!? Спојлер И што е тоа што му го направија на Чак? Па ваков мекуш не беше ни со Блер! Ај се надевам има задни намери, не би сакала да се вљуби во оваа. За нијанса подобра епизода од претходните. Ама дефинитивно уште го тупат
Ама Ајви сеа е модерно тоа. Спојлер http://www.idividi.com.mk/stil/Woman/659840/index.html Иначе мене ми фалат ликови, последниве 3 епизоди само се вртат тие па тие.. Некој нов заплет е потребен. Спојлер ..а за чак сум била во право, првата намера му била да ја искористи само оваа ама.. пуст он се заљуби.. или па не и тешко на Блер со новава работа.
Во линкот што ми прати е стварно шик, ама у епизодата и беше заврзана у гумено ластиче ако не се лажам Ми изгледаше ко да немала време да си ја измие косата и оп у реп ја врзала
Не и беше во ластиче, туку околу имаше коса, не се гелдаше ластик. Ама мене ок ми беше. Блер ми е секогаш модерна и убава, што и да облече, и како и да изгледа
А и јас да прокемнтирам За разлика од претходните епизоди ова беше за нијанса подобра . На Блер да зедат и да и ја средат косата,Серена уште со кој не беше па сега Бен. Poor Чак се залјуби во црнгелата или само така се прави за да си ја врати фирмата ??? Се надевам дека следната ќе биде поинтересна .
Жими Господ од такт ме вадат сцените во кои светот се обидува да ја спаси Серина ван дер Вудсен од лоши чичковци и злобни чудовишта! Која смрдла, фали уште лигавче и бебешка цуцла да и се купи. Леле, леле, па и братот и Ден тргнаа да ја спасуваат, а ни они не знаат од кого и од што. Моронизам. Серијава полека станува тапа, немаат идеја, тапкаат во место. Се нервирам, од најомилена серија, сега ја оставам последна за гледање, на сите им давам предност пред оваа. И нели Чак и Блер си ветија дека откако Блер ќе го пронајде своето место под сонцето, ќе бидат заедно? Демек си се заколнаа на вечна љубов, а еве ти Чак - постојано некоја друга му вметнуваат што му значи и што чувствува нешто за неа (во случајов црн орангутан) Никаков тек и дејствие нема веќе. Ништо не се случува ниту со Нејт, ниту со Џени, ниту Ерик, едноставно нема приказна воопшто. Млако, разводнето, крајно досадно, последниве три епизоди, УДАВ.
Последнава сезона е тотална утка. Спојлер Уште па и Блер му ја среди работата на Чак со новата женска, јеа рајт
Браво Трендафилке, потполно се согласувам со тебе Се разочарав и јас, сега барам нова серија за гледање од што толку ги отупеа. И мене ме нервира што секогаш кога Блер и Чак се разделени му наоѓаат нова на Чак. А за Блер?? Инаку прочитав негде дека Спојлер ќе ја вратат Џорџина. Ох Боже, те молам ова да е вистина
Најчесто на гоогле барам торенти, ама за последната епизода никако неможам да најдам ај ако има некој нека постира.
Предпоставка 1: Спојлер Овај црнецов работи со Џек, вујкото на Чак и двајцата се со план да го зафркнат Чак (Макар што Џек си го направи ќефот кога ги скара со Блер) Предпоставка 2: Спојлер Овај црнецов е во врска со мајка му од Чак, па матат нешто. Ако во следен период не измислат нешто подобро, појде сезонава во неповрат. И да, смачено ми е Чак стално да најдува нови врски, а Блер да е љубоморна, толку го сака, и стално таа е што простува. Дај нека биде и Чак малку љубоморен, не тој секогаш е молен од неа... Досадна епизода, многу досадна.
ЈУДА! Се смеам бе, Спојлер не си единствена, многу души си го сменија мислењето, на многу души сега му се поинтересни дури и од Чак и Блер заедно. Јас пак ќе мрчам против нив, не ми се слатки заедно... Но дефинитивно се светла точка на епизодиве, се друго е тапа, од Серена мајмунот до Чак и Лили, до Нејт...