Хаха мала утка само..наместо 11 од 4та сезона...11 од 1ва сезона И чекам сега торенти за новите епизоди
ЗНАЕВ! Заклучок од 4тава сезона Gossip Girl = Касандра или Росалинда или некоја таква... Како шпанска серија да гледав а не gossip girl... Ах златна втора сезона... Спојлер Ливинг и Трендафилке ви го направија ќефот (Добро и јас морам да признаам дека не беше толку страшно колку што очекував дека ќе биди)
Точно така фемина90 АКЦИЈА! Од кога го чекав овој момент. Спојлер Ии сега сакам Блер и Ден малку да бидат заедно а Чак да трчка по неа. Знам дека му е тешко на човекот, но помеѓу овие има... искра, па нека ја остават да погори А Серина пак сама? Сигурно не за долго, ќе и најдат пак некој Ајде бе Џеи и Џорџина нека ги вратат, сега се потребни и случувања со нив!
Зашо се зезаат вака, шо убаво си почнаа секоја недела нова епизода, сеа до април ќе чекаме.... сакам нова епизода поскоро!!!
Јаоооо.... Спојлер некако ми го извештачија односот меѓу Ден и Блер, толку убаво си беше претходните епизоди и така спонтано течеше се, очекував и таков убав и спонтан бакнеж, со душа го очекував И шо добив?? Присилен и без врска „да провериме дали има нешто меѓу нас бакнеж“ Не можам! Сега дефинитивно верувам дека воопшто и нема да видиме ништо од врска меѓу Ден и Блер. Па сега и Серина и Чак ќе ги видат и тотално ќе се уништи се. Уфффф не ми се верува. А таман почна се добро да биде, пак упропастија. Ќе ги убијам овие продуцентиве А па и Чак колку почна да ме нервира (а омилен ми беше). Кога се му е полно и рамно не знае дека Блер постои, кога светот му се руши само неа ја бара. Епа не може тоа така. Сега за инает нејќам да е со неа Наредна епизода дури на 18-ти Април (по нашки на 19-ти )
Интересни спојлери за иднината на GG. Ми се допаѓа делот за Џорџина Спојлер http://www.wetpaint.com/gossip-girl/articles/gossip-girl-spoilers-new-scoop-on-jenny-georgina-and-more http://www.wetpaint.com/gossip-girl/art ... ossip-girl Еве го и промото за наредната епизода, но не го гледајте ако не сакате да си ја уништите епизодата... кој ѓавол мене ме тераше да го погледнам Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=DzxmfZqYe6o
Си ги читам спојлерите,што да правам,љубопитно човече сум и... Спојлер БЛЕР и ДЕН ќе бидат заедно?? Е ова ич не им требашее!
Лелелеле најдобрата серија шо ја иам глеано во животов!!!! БРАВО!!!!! А и да, заразна е веднаш се станува зависник лелелеле ја обожавам!
Дали е излезена 18 епизода? На Замунда ја нема, а некако многу време помина од претходната епизода. Едит: Најдов, 18 епизода излегува на 18 Април.
Ова е мојата омилена серија на ситеееее сите времиња, додека ги изгледам сите епизоди до сега, цело време легнував и се будев со Gossip Girl, се случуваше и по 5 епизоди да гледам во денот од шо ми беше занимливо.Сега едвај чекам да излези новата епизода на 18-ти април!!!! Го обозавам Chuck тој шо ја нема почнато да ја гледа одма download на сите 4 сезони нема да згреши
ја од неодамна прилично си се опседнав со серијава симнав се живо и диви па сега гледам по три епизоди на ден (минимум за ова се надевам не ми страда просек) и мислам дека е прилично интересна серија, многу добро се искомбинирани сцените а алиштата се прекраснотии со оглед на тоа дека во последно време се појавуваат се повеќе хумористични серии оваа е добра за озбилно
Не се емитува кај нас, за жал. Ја нема ни по странскиве телевизии како Фокс Лајф Единствено симни си ги сезоните и гледај ја кога сакаш
Утре нова епизода! Конечно! Интересно ќе бидеее Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=Sabuou2dSDQ&feature=share се надевам ќе го одбере Chuck
Не ми се верува која глупача е оваа Ванеса. Не ми е јасно зошто ја внесуваат постојано, целата е антипатична, гласот и е одвратен, гримасите кои ги прави, целиот лик е тотална утка. Што ли тајна крие братучетката на Серина? За промена донесоа симпатична девојка. Мислам дека е време мадам Рејна да ја откачат од серијата, исто непотребен лик. За Чак и Блер веќе видено 100 пати, сега он ќе ја стави на игнор, па она ќе потрчка по него, па пак он, па пак она... Видено, слушнато, доживеано. Сосем обична епизода, никакви изненадувања, после толку чекање - просечно.