излезе новата епизода, одам да ја гледам.. инаку многу ги сакам многу ми се интересно посебно блер и чак. а таа џени каде се изгуби на ден сестрата? имаше долга пауза со епизодиве ич не ми текнува?
Па она правеше проблеми, и ја испратија во друг град, кај мајка и ... Мислам така беше, ако грешам нека ме поправи некој, и јас имам подзаборавно. Инаку Џени мила ми беше на почеток, ама сега боље е што ја нема. Ама сепак фали некој злобен лик
Ја си ги имам симнати сезони дома и така ги гледам, ама гледам и на ТВ ја има на која телевизија ? Зошто не сум гледалам на тв никогаш само во пакет сезоните.
ја нема кај нас никаде на телевизија, ама да ти кажам мене и мило ми е замисли а1 ја земат па ја синхронизираат Здраво, госип девојка овде (се кладам дека вака би го превеле насловот)
Па како што читав поназад се дискутира за епизоди па мислев редоследно да не ги гледаат девојкиве на некоја од кабелскиве телевизии (и тие се од други земји, нели ?!) Како и да е, јас ја имам.
Не го даваат на ниедна тв што ја има по кабловскиве, можеби на некоја од сателитска. Иначе Џени поубаво што ја снема многу антипатичен лик ми беше. Мислам дека го има прекинато договорот со Госип Грл си гради музичка кариера... http://www.youtube.com/watch?v=Y7VGOnV2QhU eве нешто нејзино ако ви недостига
Здраво Упер ист сај, зборува трачарката (трач девојката ) и јас едвај чекам да се појави Џорџина. Секоја епизода кај што се појави беше одлична... посебно кога се врати од манастир, леле каква беше, смеење... или кога и кажа на Блер: You can tell Jesus that the bitch is back!!! срцка се потресов на сценава, премногу добра сцена и конечно без лигавење на Чак и Блер
Спојлер Конечно нешто интересно да се случи. Многу ме изненади Џек, не ни помислив дека ќе биди на страната на Чак. Исто така и Чарли изненади, убо си го скрој планот ама на крајот го зафркна. Интересно заврши, имаме зошто да чекаме до наредната епизода со нетрпение.
Gossip girl Серијава ја гледав уште кога беше на почетокот на прикажување во Америка, ама после ме фатија многу обврски, па уште не сум ја завршила ни прва сезона.Од ова што сум го гледала, серијата е супер, а модата...нешто е ок, нешто им е промашено.Не секогаш ми се свиѓа тоа што го носат од облека... А да, ги обожавам трите главни машки ликови и не можам да се одлучам кој ми се свиѓа најмногу
Тејлор Момсен и Џесика Зор не се веќе дел од екипата на „Gossip Girl“ eте и официјално нема да ги има во 5-та сезона... не дека ги имаше во четвртава ама ај Идам да ја гледам последнава епизода што е излезена, конечно да се најде време. Се надевам ќе биде интересна