Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Озборувачка (Gossip Girl)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    од каде да ги спуштам сите сезони ? Ги прочитав првите две книги, сега сакам филмот :D

2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
  3. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    фала :*

4. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Многу добра серија.Ја имам гледано само првата сезона и другите две ги доналдирав.Сакав да ја прочитам и книгата ама незнам каде да ја најдам.Што е подобро книгата или филмот?

5. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    јас прво не сакав да ја гледам ама ете од досда почнав и се заљубив :inlove: со ден и серена посебно се соживувам ...едвај чекам да ги спуштам уште двете сезони ама по коментарите што ви ги читам изгледа не се добри како правата,а и наку многу ме потсетува на OC не мислите?

6. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Нема врска со OC, иако да - првата сезона е далеку подобра од другите две, според мене третата е најслаба сезона досега. :( Ама очекувам подобрување од септември. Пријатно гледање GG ;)

7. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457

ФЛИМОТ !! дефинитивно !! ова прв пат ми се случува за филм да речам дека е подобар од книга но навистина е подобар иако мн работи не се како во книгата далеку е поубав :)

8. damamatea

damamatea Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    Книгата нема никаква врска со серијата, целосно го имаат сменето сценариото. Во книгата Чак е бисексуалец, а брат и на Серена е до негде „главен‘‘ фраер :)))) Нема Чак да го умрат у четврта сезона, пошто да бидеме реални 80% од девојките ради него ја гледаат серијата, ќе има убиства ако тоа се деси (а нема да се деси, гуглајте малце).
    Чак и Блер ми се нумеро уно и увек ќе ми бидат, Џени уште од почеток ми беше одвратна мала лебарка. Серена полека почнува да ми гази на живци, али затоа мајка и ми е врв.
    Иначе почетокот на четврта сезона се дешава у Париз, каде што Блер и Серена се на одмор, а Чак ќе дојде со цел да ја праи Блер љубоморна со други девојки што ќе му успее.
    Покрај Чак и Ванеса, и Ден и Серена у вистински живот пар се и Блер и Картеј Бејзен (Себастијан Стан, видете си на гугл за тие што не знаат). Јест да Чак и Ванеса имаат раскинато зошто она го има изварано со некој негов другар, пишуваше све на интернет по страниве, мањак сум за такви работи :))))

9. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    :clap:
    И мене ми се Чак и Блер омилени, а Ден и Серена веќе не можам да ги поднесам на моменти а мн ми беа слатки во првата сезона, а и во втората до некоја епизода ! Руфус и Лили двата ми се супер :D а за Џени исто така се согласувам најголемата кучка во цела серија :D

10. cute-brunette

cute-brunette Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Ги исчитав сите коментари. Најпрво сакам да кажам дека и јас сум многу голем фан на серијата и дека ја обожавам. Мене лично најомилен пар ми се Серена и Нејт , секако и Блер и Чак.
    За омилен лик баш и не знам. Ја сакав Серена ама како што поминуваа епизодите почна да ми изгледа како несигурна личност која не знае што навистина сака. Блер...ми се допаѓа, но е премногу разгалено дете и не може да замисли да не го добие она што го сака.
    Во глобала сите ми се пријани ликови и сакам да ги гледам, освен Џени, која не ја поднесувам.

И одвај чекам да излезе 4та сезона во септември.

11. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
  12. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
  13. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    ^ А само една епизода е или цела сезона ја има?

14. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Па само една епизода, ноќеска почна 4-тата сезона.
    И одлично започна ;)

15. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Си ги спуштив првата и втората сезона и сега почнав да ги гледам.Досега сум задоволна од серијата,интересна е.Мораше да ја гледам после толку фалење и препорачување. :)

16. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    4 сезони ке има само или не се знај?

17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Иако сум малце постара (23 год) премногу ми се допаѓа ГГ, ги обожавам цитатите на Блер, и ги обожавам сите парчиња облека што ги носи и таа и Серена... Лили исто така ми е топ, и тој нејзиниот Хамфри, малку се постари ама многу се убави. Џурџина не ја поднесувам ( како и сите ), Џени ми е многу глупава, само проблеми прави, а Чак многу се занесува, само ја мавта Блер... И така, со нетрпение ја очекувам секоја нова епизода...

На poison.ivy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LaRagazza

LaRagazza Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    121
    И како ви изгледа новата сезона? Веќе 3 епизоди излегоа и некако многу ми е безвезе што треба да чекаме нова епизода цееела недела. Мањак сум за GG , се заљубив во Чак , во Upper East Side , во облеките што ги носат... ах!

На poison.ivy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    ^Епа и јас затоа не ја гледам секоја епизода одделно,ке се стрпам и ке ја симнам цела сезона наеднаш...а инаку,осеќам дека оваа сезона ќе биде уште по безвезе,ама ќе видиме :)

20. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Ај ако има некој торент од 3тата епизода од 4та сезона нека пиши, барав на нет неможам да најдам или незнам да најдам, како и да е. :lol: