На овој линк http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx ... gir&jezik= може да најдете преводи и англиски и балкански
Мене не ми беше досадно, со мерак си ја гледав. Незнам што очекувавте да се случи, па прва епизода е дајте и шанса. А и да не се случи ништо, девојките прекрасно се облекуваат, така да, ќе продолжам да си ја гледам, баш ми е за релаксација.
Едвај ја дочекав новава сезона... Втората и третата ми беа некако најинтересни, ама и на оваа ќе и дадам шанса. Првата епизода како прва не е нешто спешл, ама пресвртот допрва доаѓа
Сакам Чак да ме вози на мотор, убо му стои Овој се шлакнал нели? Многу ми е интересен кога се фолира дека има топ живот, а тој сирот венее за љубов од Блер. А на Блер па бокс ќе и акнам за овој Ден не можам и не можам да ги спојам. Фустанчето на Блер од Оскар Де Ла Рента и Марк Џејкобс ташничка, Ланчињава неможев да ги смислам. Воедно најдов слики од неколку фустани што ќе ги носат во следните епизоди, не ви ги покажувам Ама еден што носи Блер и еден братучетка и на Серена мх мх да ги грабнеш и да бегаш
Извини, моја грешка, мислев ти треба најновата епизода. Еве - http://thepiratebay.org/torrent/4710070
Баш влегов во темава за да ги ставам, ама велиш не, а? па може во едно спојлерче, па кој сака да си ѕирне, ќе си пишува Инаку на серијава и фали уште Спојлер Блер да падне по скали и да го изгуби бебето Многу лејм момент ми беше коа и понудија на Блер вино, уатевр и оваа одби под некој лејм изговор, и наредна сцена и нудат алкохол на Серена и оваа исто одбива со исто лејм изговор.....и сеа ние требаше да бидеме како уау, која е бремената што несмее да пие алкохол Единствено подобрено во сезонава ми е Нејт, порано некако натипатичен ми беше, сега ми е многу убав и го подредиле малку во тоа веѓите. Уште на Блер веѓите да и ги средат А Серена ко демек ќе ја прават паметна плавуша? ....изврши 10тина задачи од типот "купи леб и млеко" за еден ден и сега е фаца, ја бараат одма за работа, туф туф Ќе ги споделам јас сликите што Роси нејкеше да ви ги даде (сори, ама може и се различни, па ако се, стави спојлече, сакам да видам ) Значи овде во спојлеров се комбинации од Блер што ги носи во наредните епизоди од 5та сезона, уште ги немаме видено, кој несака да знае предвреме нека не отвара
Спојлер Е значи ми ја упропастија Блер со облекава.Ми се допаѓаше тоа што нејзиниот стил е класичен и понеобичен но ова почна да ги минува границите,некако бабински ми е облечена. Кадеее е старата Блер со венчињата,убавите фустанчиња,хулохопки итн??? Само последните две комбинации ми се свиѓат а особено салонките . Иначе ја симнав епизодата но уште не сум ја гледала поради тоа што четврта сезона уште не ми е изгледана.
Лале !! Спојлер Фустанот на Чарли/Ајви уфффффф... се би дала за него. Па ај кога е веќе шпанска серија станата Gossip Girl, ни преостанува да коментираме за облека, мажи и музика, за другото не вреди шо да се пишува
Мене многу глупава ми испадна Блер кога се бунеше за фустанот, нели во сите кралства мора да се носи фустанот со генерации, она па немој специјален третман да сакаше .
Па и јас и завидувам на Радмила не знам за вас http://radiofortuna.com.mk/public/index ... Itemid=652