Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Озборувачка (Gossip Girl)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Колку - толку се подобрува текот на настаните. Не е толку тапа како што беа претходните од оваа сезона. Малку ќе те заинтригира за тоа што ќе се случи во следната епизода.
    Претпоставувам дека со тоа што ги вратија другаркиве на Блер, продуцентите сакале малку да ги зачинат епизодите со стариот шмек. Ама на погрешен начин го направија тоа. Многу безвезно изгледаше целата игра.
    Од цела епизода давам петка само на последната сцена со Чак и Блер. И уште навивам за нив, иако текот на настаните се одвива во сосема друга насока. Блер сеуште ќе се мажи за принцот, а јас се повеќе почнав да верувам дека е бремена од него :worried:

2. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Браво Спаркс, во право беше за седмите епизоди :D

Епизодава ми беше просечна, ужасно ме нервира што сите се меѓусебно поврзани како од село да се, а не од Њујорк |(
    Сцените со Блер и деверушите веројатно беа некој обид да се присетиме на времињата кога Блер беше queen, ама неуспешно :)
    И навистина, ама навистина е редно да ги смират Блер и Чак, многу би било поинтересно тогаш.
    А Серена веројатно часна сестра ќе ја прават, цела сезона и е сушна :lol:

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    ^Нешто сум утка, само јас ја гледав 6та епизода денес???

4. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Шеста и беше денес, тоа за седма се однесуваше за трејлерот погоре :)

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.546
    Допаѓања:
    251.741
    Најдобро од целата епизода е сцената помеѓу Чак и Блер која ветува дека во наредната ќе падне секс :lol:.
    Искрено едвај чекам, јас како фан на Блер и Чак :) .

Мене ми фалат Серена и Блер, нивните сплетки, ми фали кога Серена ќе се најде во невојља, ми фали Госсип грл, а не нараторката кој ја има на почеток и на крај од серијата.
    Серијата го изгуби шмекот, бидејќи оваа не е фамили серија, во што се обидуваат да ја претворат продуцентите.
    Кога би ја вратиле Џени назад. И Џорџи!

На AlicaInWonderland, poison.ivy, Ema.Sk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Како и во минатата сезона, кога во една епизода ќе се појави зрнце надеж на подобрување и ја очекуваш следната со нетрпение, ќе добиеш еден ладен туш и тотално безврска епизода.

Така беше и со оваа 6-та епизода. Ништо, ама баш ништо не ми се допадна од неа.
    дури ни сцената со Чак и Блер, божееее, да се запраша човек зошто воопшто се разделија во 4-та и зошто не можат да бидат заедно.

Ама многу ми беше смешно кога Чак го остави Хари Винстон прстенот на сред улица, оу мај гад. |( Замислете некој да помине, да си го земе и да се усреќи (пример јас :))

Барем ја оправија косата на Блер, преубава ми беше во оваа епизода.
    А на Чарли комбинациите и се :x највеќе ми се допаѓаат од сите.

7. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    цук, цук цук, без идеи се овие, готово

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Зошто мадам Серла му е лута на Ден-шишкица (кој патем веднаш крена раце од неговото новелче, |( каков лигуш и серко е значи, тежок разгалењак, сега апсолутно се вклопува во Апер Ист Сајд).

Да бидам искрена, мене Блер порано ми беше многу слатка кога имаше мини-напади на хистерија и се потресуваше околу нештата, а сега е веќе annoying, ама онака, до болка во коскената срж.
    Ми се однесува многу детско, недолично, несозреано и делува проста.
    Дефинитивно е подобра кога ќе се уозбили во муабетите, без драма и напнатост и глуми некако поубаво и пофина е.

И до кога Боже оваа Ајви/Чарли мислеше да ја крие тајната?
    И уште седи, абре оди си девојче, не се трескај...

На AlicaInWonderland, poison.ivy, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Сезонава станува малку поинтересна.
    Мене канадското промо ми го уништи филингот, знаев дека Блер ќе го шлапне Чак откако он ќе ја бакне. И нели традиционално во 7ма епизода од секоја сезона паѓа секс, ама овојпат ништо од тоа :worried: И мислев дека таа Дорота е на страната на Chair, а не за принцов |(
    Малку ситуацијава со Ајви станува интересна. Само не разбрав како се умеша дедо му на Нејт во целата бркотница.
    И да, Блер ми беше преубава во комбинацијата што ја носеше во паркот!
    Едит: Одамна немало епизода што започнува со соништата на Блер :lol:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    И јас сакам да сонувам во црно-бело! :lol:

Инаку последната епизода имаше доста интересни моменти, поготво на забавата, целата сплетка со Ајви, Макс и Серена. Впрочем тоа и фали на сезонава.
    Се изнанадив од Дорота! :!:

И страшно ме нервира шефицата на Нејт, со тој глупавиот акцент, зборува како да лапнала кнедла. Ама околу неа се врти сезонава, таа ги прави сплетките и фрките. И баш ме интересира која била во минатото и што сака со дедото на Нејт.
    Јас имам некои идеи, ама ќе оставам да видам следниот вторник.

11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Дечки уште ли ја критикувате серијата :lol: .
    Јас не можам вака една по една епизода да гледам,ќе чекам да излезе цела сезона па ќе си ја симнам.
    Сезоната што е слаба - слаба е но не ми се остава оваа серија недогледана.Ќе ја изгледам па ако треба и пред екран да заспијам на некои срцепартелни сцени меѓу Блер и Чак.
    И уште драма ќе има со нив сигурно.Блер и Чак - за мене најдосадниот и најпреценет пар во филмската индустрија.Ама така е,нема што ново да измислат па ќе се вртат во круг.

12. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Ќе може некој да ми даде линк од последната епизода? :)

13. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    На sugar му/ѝ се допаѓа ова.
  14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Чак не може ни сам да се препознае , преку ноќ од ѓавол во ангел. Абе ај. Ал улепшан ми е, ми се враќа у форма. Ми се допаѓа.
    А Блер подмножества нека прави.
    Нејзе би ја опишала со реченицата:
    И се е*е, ал неќе да и влезе :lol:
    Серена ќе го чекала надвор партнерот. Чека 3 саати на една столица |( Па принц да беше не го чекам толку.
    Море фин момакот на Ајви, сакам да остане у филмов ете и муж на Серена.

И да Ден е досаден, многу досаден, апсолутно досаден, максимално досаден, ДОСАДЕН |(
    По промото за следната епизода типот се предава на .... алкохолот. Интерестинг :P

На poison.ivy, JuLleE, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Леле Трендафилке ќе се засркнев од смеење, на душа ќе ме носеше!
    Мадам Серла и Ден шишкица :D :D :D :D

Ништо, јас лош прогнозер сум, другпат да не ме слушате :D Само ве нас'скав за џабе, од плескањето на Блер и Чак ништо не бидна. :D

Не да си во право Росоњерке, ем сака со Чак ем не и се дава, изгледа ќе прави нешто ќе се сопнува да не излезе лесна :D
    Не, сериозно, Блер многу детинесто се однесуваше во последнава епизода. Не ја препознав.

А за Ден, тој е предосаДЕН.
    Скип на таа сцена, не можам да го гледам, жими тренеркава црвена.

Ќе размислам дали да ги гледам следните епизоди, некако ме фаќа носталгија веројатно заради првата сезона, ама од друга страна оваа е дебилна, ненормално многу е дебилна.
    Ќе видам.

16. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Серијава полека ама сигурно се враќа во форма :)

И мене не ми е јасно зошто Серина му е лута на Ден.Оваа Дајана испадна кучка невидена.Ни фалеа Џорџина и Џулиет,ама ете ни нова за правење сплетки :D

17. talentirana

talentirana Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    248
    А јас слушнав дека сега за брзо ќе има свадба...мммм... ама изгледа невестава ќе биде оставена пред олтар така прочитав....изгледа Луи нема да се појави....така подслушнаФ.

18. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    http://www.crnobelo.com/zivot/shou-bizn ... pred-oltar
    Еве радости, ќе да си иде принцот што има устичка која е неопислива.

Моја претпоставка Чаки ќе влезе да ја спаси Блер, нели да и помогне со детето, и оп детето негово.

19. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Серена не ми смета како лик, напротив, ама последнава епизода ужасно глумеше.И кога збореше со Блер и кога се удри со дечко и на Чарли.Не знам што и беше, ама многу беше провидно.
    Дајана колку сплетки испонаправи во една епизода ни сама не знае.Ама битно што си сака тоа си добива и оној Нејт мочко ништо не разбира.Толку женски демек, а не знае една асална финта да и направи туку трча по Чарли за да ја прави љубоморна.
    И моментот кога Блер го тестираше Чак беше глупав-тоа што ја бакна не мора да е знак дека не се сменил, туку страст, желба.Во врат му дишеше што очекуваше |(

На AnaKarenina и Trendafilka им се допаѓа ова.
  20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.546
    Допаѓања:
    251.741
    Света Серена почна да ми игра балет по нервите. Ќе ја теши Ајви па дури и ќе ја брани, у стилот сеа ќе видиш ти што се закачаш со мене. Боже Петра! |(
    Ден може и да го снема од серијата, никому нема да му фали.
    Али ајде ќе го направат алкохоличар и ќе го пратат во болница, па таму може ќе се обеси :^) ? :lol:
    Оваа Харли ај нека си оди, одвратна е. А овој дедото мислам дека сака да и се одмазди на Серена, ради дешавките со другиот му внук, сенаторот. Нели имаше Серена излети со него :) .
    Сепак, ништо посебно и скандалозно. Уште една просечна епизода.