Season 4, Episode 6: Easy J Original Air Date—25 October 2010 Веројатно каснат со снимањето нешто, појма немам зошто вака
Исто е и со Беверли Хилс, немаше понеделников епизода. Може празник им бил некој хахаха, лупаm глупости незнам
Е ова е веќе серија, ја обожаваммммммммммм!!!!! Првата сезона, нормално, најзакон, кај сите серии е така. Омилен лик - Блер нормално Од мажите, Чак Иако не е мој тип на машко што би го погледнала во реалниот живот. Заедно ми се супер, посебно во оваа 4-тата сезона кога објавија војна, тоа се бараше, ќе биде интересно Музиката и облеката во Gossip Girl е врв над врвовите, никаде во никој друг филм или серија нема такво нешто, едноставно сон
секогаш има така паузи обично од две недели меѓу одредени епизоди и не е заради снимањето,туку претпоставувам за да трае до мај.има околу 23 епизоди и кога би давале буквално секоја недела би завршило март-април
е само со си ја симнав 5 или 6 епизода 4та сезона па вецер коцецно ке си го изгледам па да одвојам некој лик немозам Блаир е паметна и убава Серена мми се свига стилот како се облекува сто вази и за Јеннѕ а да ке заборавве тоа се однесува и за ванесса која ми е многу симпатиццна Цхук ми е така фраерце и стилот му е неам зборови исто как и Нејт а $Дан ми многу фин така но Јоргина ја мразам усте сто не им напави Татко му на на Дан и на јеннѕ со вафлицките :лол: само ме нервира сто се се караат со Лилѕ :сњеар: А онаа Дорота мислам бесе ми е мнгоу смесна нз зосто но коа зборува за фб највеке :рофл: Госсип гирл една од најубавите серии музиката и облеката се врвот само побрзои да излеват епизодите бтњ девојки гледајте го и the vampire diaries
Добро е ова е нормална пауза. Сите серии почнуваат септември/октомври а завршуваат во мај. Лани цел фебруари, 4 недели, немаше Госип Грлс, а цел март немаше Очајни домаќинки. А плус уште неколку пати немаше на недела до две. Така да ќе почекаме A за тоа време малку слики од нивните стилови. Колку да не ги заборавиме
Мој човек Блер и Чак мммммм совршен пар ми се, преубавиииии и баш да видиме што ќе излезе со војната нивна... Ден ми е премногу досаден, Серена никако да се смири, де со еден,втор, трет и се така по ред... некако ми се одмили, а Џени стваааааарно почна да ме нервира Одвај ја чекам новата епизода.
Абе па Џени ја нема сега, ама ќе се врати во следната епизода. Ај ваљда се смирила малку, зашо многу е немирна само проблеми праи Инаку Ванеса не ја сакам, не се облака убаво. И Џурџина ја мрзам, како и сите што го гледаат филмот А сите други ми се ок
http://gossipgirl-blog.cwtv.com/ do deka cekame moze da si citneme na nivniot blog bas sea ima za glasanje za nejt dali da prodolzi da se gleda so juliet mislam se vikase
Девојки јас гледав 5 епизоди од првата сезона и некако не ми се допаѓа серијава.Скоја чест за модата и градот во кој се одвива дејството но мислам дека нема да ја гледам . Само излегување, забави... Ако правам споредба 90210 многу повеќе ми привлекува внимание
сеа баш си ја гледам нај новава епизода... си вадам такви квоти па еве ви They say life is full of surprises, that our dream really can come true, but so can our nightmares.... ако има уште нешто вакво ќе допишам, од секоја епизода си ги вадам
Мене новата епизода ме остави без здив, многу е добра. Не сфаќам само зашто и се намерачиле сите на Серина, ама ако. Не дека ми смета нешто.
Leighton Meester за Marie Claire, преубава е: http://www.marieclaire.co.uk/beauty...ester-marie-claire-december-beauty-shoot.html А овие раскинале: http://www.marieclaire.co.uk/news/celebrity/504814/blake-lively-and-penn-badgley-split.html