Јас сум Серена. Убава плава девојка, желна за good fuck, не гледам кој е или пак што е, мореее гледам што е. Гледам да е нешто, that's turn me on, if you know what I mean... Гледам секогаш да бидам со некого, не можам ниедна fucking минута да бидам сама, да не речам single. И кога сум single сум in bad with someone. Ги ротам сите, иако важам за најглупото blondy женско битие на планетава Земја. Ако еден тип ми откаже, или пак испадне дека јас глумам bitch, ондак се јавувам кај 2от на листа. Обично се менуваат, во зависност од моите horny моменти. Некогаш тоа е Ден, некогаш тоа е Нејт. И си играм, си танцувам со нив, се додека не ми здосадат. Потоа плачам дека луѓето се сметаат за дроља, и као демек не сум расположена. Но, во тој момент доаѓа еден cute guy и како да не легнам бре со него, кажете ми како? Ова се погоре наведено оди на Gossip girl, и сум премногу excited што иако сум ужасно тупа особа, со ни малку self respect сепак некако се вадам со тоа што сум убава, секси, лепо се носим, и некако успевам да прогурам во животот. Ах да, имам и пари така да не сум простутитка. I JUST WANNA HAVE FUN! YEEEEEEEE!
Ах,со Нејт се поубави .И тоа милион пати. Јас ќе си ја гледам првата и втората сезона кога беше со него .
Пред една недела почнав да ја следам серијата и мн ми се допаѓа. Веќе ја изгледав првата сезона и неколку епизоди од втората и навистина се соживувам со нив. Ја обожавам Блер и нејзинот прекрасен стил . А за Чак немам зборови, почнав да се заљубувам во него, некако многу ми е привлечен.
Каде е веќе новава епизода? Па ајде веќе, пукнавме! Па возбудени сме бе па. Не е фер, ајде нека излезе. Некој да не знае во колку саат треба да излезе, да не биде 8,9 тоа време? Мора да излезе, па помина денот веќе! Ахх... нетрпелива сум
Зошто утре, па нели на 16ти... не е фер. Или мислиш дека таа ќе излезе денес, а на сајтовиве за симнување ќе ја објават утре? А баш се радував и го чекав денот. Изгледа ќе треба да се стрпам...
Само ја развлекуваат...ајде не ми се чека ми се гледа новата епизода.. Што чека Чак па не ја грабне а?
^Не се 16, досега се излезени 10, а 11тата ќе ја има утре и ќе ја симнеш и неа. Има и како цели пакети, не си ги симнував сама првите 2 и пола од 3тата, ама откако си ги симнувам сама една по една јас... и така дур се симнуваше другата, ја гледав веќе симнатата и така
Само шо ја догледав новата епизода....и многу тешко ми падна за Блер :/. Иначе во глобала супер епизодата, Спојлер и мислам дека од фејк врската на Серена и Ден ке се роди вистинска (по трет пат ) .
Was this episode for real? Многу средношколска епизодава. Јас мислам дека некој (Серла или Ден) ќе му кажат на Луи за ова ... заветов на Блер кон Бога , и ОН ќе ја остави пред олтарот... т.е. ќе каже како Тито на Сталин: НЕ! Заслужуваш да бидеш среќна Блер, те ослободувам од заветот, оди кај Чак за навек и вечни векови, амииииииииин !