Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Озборувачка (Gossip Girl)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Блер и Чак треба да бидат зааедно и точка и извичник и сите интерпункциски знаци!! :D :D :D :D

На Bunny2 и Maca-BT им се допаѓа ова.
  2. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    И јас почнав да ја гледам серијава пред неколку дена и ми се допаѓа.
    Серена ми е океј и се гледа дека навистина се покајала за тоа што спиела со овој на Блеир.
    А Блеир ми изгледа како само да ја искористува Серена кога и треба и кога е тажна и да и проповеда за тоа како не требало да легне со дечко и,а она самата истото го направи,легна со овој мајмунов Чак.
    Чак ми е многу одвратен,грд,ист како мајмун ми е,незнам што повеќево девојчиња виделе во него.Можеби понатаму ќе ми се смени мислењето,но сега за сега имам таков впечаток.
    Овој Дан ми е многу срце,каков е ,душичка,ептен ми е убав и мил :inlove:
    А оваа сестра му на Дан,како и да се викаше,ме нервира со тоа нејзиното понашање,само за да биде во друштвото на Блеир.

3. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Хахахахахах ме пресмеа со ова....уфф дено ми го разубај. Алал да ти е !

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Јас си заплакав малку на последнава епизода.
    Тешко ми падна за Чак, ме изнервира Блер со глупавиот завет, па уште не кажува, побожната таа. |(
    Крајот беше добар. Не е тоа серијата ако ја нема Госип Грл.

Блер ми беше бомбона тука.
    Баш приметив дека и она носи миу-миу санадли со хулахопка. :)

На JuLleE, Noemi, poison.ivy и 2 други им се допаѓа ова.
  5. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.045
    Допаѓања:
    1.095
    Не знам дали премногу очекував од епизодава, ама мене не ми беше ништо посебна :worried:

Кога излегува другата? За една недела?

6. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Се зарекла? What the hell?
    Тажна ми беше епизодава, не можев да почекам да утре за да ја изгледам, па место да спремам колоквиум си тажев пред компјутер.
    Следната епизода ќе биде интересна кога ќе се начука Блер :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=j2a7XX32DyE

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Како и Старфиш и јас си пуштив солзичка/и :lol:

Стварно детска епизодаааа, ама ај барем некако стилот на Блер ми го подобриле :lol:

Инаку јас цела се збркав, дека од почеток ги гледав сезоните од досада, викам од каде овој Луи пак дојде :lol:

И зошто бре овој Руфус не и каже на љубената за Чарли, што чека не ми е јасно кога знае, или јас погрешно сум разбрала :^)

Заклучок: Нејт нагло порасна, Серена си ја нашла четката за коса, Чак милниот цел за греота да посакаш да го изгушкаш, Ден како Ден лејка си беше лејка си остана, Луи е сеуште истото лигле трчи сопни се лажи па извини се, ама што да прави пустиот заљубен е, а љубовта си нема памет. :)

I miss Dorota, ич не ја дадоа епизодава, нека не се осмелат да ја тргнат од серијата :devil:

На JuLleE, Maca-BT и LivingGlam им се допаѓа ова.
  8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    И јас ја изгледав новата епизода и сакам да прашам...
    Што е со побожноста на Блер? Да беше така побожна немаше верена постојано да го посетува Чак, да биде со него и потоа кога остана бремена да прави тест да види од кого е детето. И да, очекував да го изгуби бебето и добро што го изгуби. Сега може слободно да го остави Луи кога нема негов наследник и да биде со Чак, но таа одбра да се прави побожна и да глуми лажна светица, а знаеме дека не е. Многу одолговлекува, многу се прави дека се мисли, се прави дека ќе му направи добро на Чак а и сама знае колку му е потребна... очекував сосем различна содржина на епизодава. Ај што немаше ни свадба ни бутур како што гледавме по интернетов, туку и Блер ги преоѓа сите граници веќе со нејзиново глупаво однесување. И бебето се спаси што умре, со таква лабилна личност за мајка која се прави дека не може да се одлучи се уште меѓу двајца мажи, т.е. се одлучува за едниот со цел да му помогне на другиот, а само го уништува и него, и себеси, а богами и Луи ќе го уништи ако после сето ова на крај пак се одлучи за Чак...а како типичните американски филмови и серии, се претпоставува дека сепак ќе има хепи ендинг.

9. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Поглупава епизода, амин! Само тоа имам да кажам.

Џабе им беше и Вера Ванг што ја бутнаа во епизодава.

Инаку и мене ми се допадна комбинацијата на Блер што ја постави старфиш, само не ја сакам жолтата боја, но се вљубив во капутот :inlove:

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  10. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Алелуја и на некој друг да му е досадна епизодава. амо што мене не само досадна, туку ми беше катастрофа. Цело време си велев што се случува, дури помислив и дека
    бебето не го загубила туку го крие хахах , кога тоа излегоа глупости живи..суевериево на Блер го направија многу сериозно?!? I mean, wtf?!? ок, нека си мисли таа така, ама зошшто па мора да се мажи за Луи не разбирам. Како да мора да се омажи. Ете не е ни бремена. Кај Чак го сака, Луи не го неќела....ха! Ама од тие причини се се одлучува човек на брак. Кое возење без веза ни го направи епизодава, не можам а се доначудам. Значи толку го токмеле да биде трагично и тажно (гледам и успеало кај некои да предизвика и солзи), што се изгуби смислата скроз, Ептен се разочарав, а не ни очекував нешто посебно, ама ова па ич не го очекував. Траги-комедија. Го сакам ЧАк, ама морам да се мажам за Луи
    ...ај да не ви расипувам на тие што ви се допадна епизодава, многу негативни имам коментари, затоа ќе прекинам тука ос пишување критика :)

11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Какви солзи бре, ова беше смешна пресмешна епизода.
    Значи очекував сеа трагедии, во болница, го губи бебето, тагува, Чак крвари, сите загрижени, а они се тоа го скокнаа и не однесоа на патетиките на Блер и нејзината побожност. Оф |(
    Со исклучок на последните 2 минути целата епизода беше срање!
    Па уште и Ден и Серена. Не ги можам овие двајца...
    Па уште Блер му бега на принцот, оди кај Чак и принцов се смирува со Блер и и верува дека заедно засекогаш ќе се. Ова бајка пепелашка за 10 годишно дете? Додуше мозокот на принцов е за шестооделенец затрескан во најубавата девојка од клас и се би направил да е со неа, сеедно што оваа го вара со сите.
    Ајде чекам следна епизода, подобра епиозода, ова нечинеше.

На JuLleE, Stam и Trendafilka им се допаѓа ова.
  12. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    И јас ја очекувам следната епизода, моминската вечер на Блер.. Единствено што сакам во последниве епизоди е да ја разоткријат Чарли, многу ме нервираше нејзиното однесување :puke: :puke:

13. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    8.591
    Си ја изгледав последнава епизода на еден здив без прекини, како одамна што не сум.
    И си пуштив солзичка, па што! Јас си паѓам на патетиките на Чак и Блер, impossible love и тако даље.
    А сега Серена ќе го гони Ден од ново изгледа, нешо се насмевна под мустак кога се бакнаа на миднајт.
    Венчаницата што ја пробуваше Блер- ОМГ! :inlove: Мислам дека ќе се венча со Луи, ако избега и биде веднаш со Чак ќе немаат материјал за наредните епизоди.
    И кој па сега сака да го убие Нејт? :^)
    Аутфитиве не и ги можам веќе, не е фер, позеленувам од завист :(

14. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153
    Море убаво ми се насолзија очите на сцените со Чак и Блер. ;(
    Џени треба да ја вратат она беше интересна. Баш пред некое време ги гледав старите епизоди и многу се поинтересни.ГГ не е тоа што беше.Точка, крај.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Како и да е јас не би се пожалила на овие епизоди кога ќе ми текне какви беа оние на почетокот на сезонава.И мене малце ми се насолзија очите на сцените со Блер и Чак,а што се однесува до Серина и Дан и нив сакам да ги видам заедно :)

16. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50
    Братучедот на Нејт, тој Трим (или како и да се викаше) мислам дека сака да го убие нејт. А Џени и Банеса не се враќаат. Гледав нивно интервју на you tube и рекоа можеби како гости во некоја епизода ќе се појават. Џени има бенд, The Pretty Reckless, и на турнеја е мислам со бендот :)

17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Џени и Ванеса не се враќаат да, и подобро зошто не ги поднесував тие две кучки. А Џени ја избркаа заради недоличното однесување итн. и добро направија! Редно беше! Инаку, Трип се вика братучедот на Нејт.

18. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Толку беше од гледањето GG, уште понеделник изгледа ке можи да се гледа. Са со ова SOPA (Stop Online Piracy Act) сите страни за гледање на серии онлајн, за симнување торенти ке се гасат и ке нема да можиме да ги гледаме....освен ако некој не ги откупи правата од нашите Телевизии, или ако не ја дават на друг странски ТВ канал кој го има на аналогна или дигитална....Овие: Megavideo, Megaupload, Videobb се веќе изгаснати т.е. блокирани - не постојат поќе....
    To bad :'(

19. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Ed најубав е аа го сакам ;( :* :* :* :*

20. Buba-Mara

Buba-Mara Истакнат член