Поглупа епизода, амин. Боже мој, па со кој памет чекавме месец и пол за да излезе „најдрамтичната“ епизода. Лоша епизода, од почеток до крај. Единствена светла точка е комбинацијата на Блер, и расчешланата коса на Серена. Толку.
За време на последнава епизода, се прашав длаи гледам шпанска серија. Девојката се моли за здравјето на саканиот, се одрекува од него, потоа оди кај свештеник Глупости секогаш има, но сепак ми е интересна за гледање. 90210 можеби ми е поинтересна оваа и ланската сезона, ама Госип секогаш има некои сплетки. Нејт
Во понеделник е премиерата во САД, ние кај нас епизодите секогаш може да ги симнуваме и гледаме во вторник. Од првата епизода досега е така и не се сменило.
Хрватски може? www.prijevodi-online.org Кај серии под G ќе ја најдеш Госип. Има преводи за сите сезони.
Почнав да ја гледам додека не излезат во етер новите од Лажливките, но некако не ми го задржува вниманието, нема некоја напнатост и искчекување нема некоја тензија, како во ПЛЛ, Лажливките ми се стоооо пати поинтересни. Серијава е досада.
Новата епизода е ТОП....она фацата цело време ми беше „Оу Мај Факинг Год !“. За дешавките во епиздоата имам само 5-6 збора да кажам: Алал да му е на Серена !
11 епизода- КАТАСТРОФА !! Една огромна катастрофа. Да не го сакав толку Чак оваа епизода дефинитивно ќе ме натераше да престанам да ја гледам серијата. Мизерија.
Спојлер Што му се упикава сега Серена на Ден? Ќе го носи по кафиња и ручеци, којзнае што и се дешава низ главата. Промото ми беше поинтересно отколку самава епизода, очекував поголем заплет ама ништо. И да, така оди тоа - го чучнаа братучедов на Нејт, а он како пред свештеник се им призна. Некако тапа ми беше епизодава, ама ај во следната ќе биде свадбата, па очекувам да ја направат поинтересна.
Изгледа само на мене ми се интересни новиве епизоди. Во новава срцка ми беше Блер, кога се начука. А и јако го изиграа Трип, баш не очекував таков тек на настаните. Не знам што е со Серена, ама дефинитивно би било промашај да се смират пак со Ден.
Ве молаам пишете ми на која страна ја гледавте последната епизода, знаци на cucirca.com i na yourtvseries.net ми кочи и ме иритира страшноооо!!!!!!!! ве молааам друга страна пишетеее
Глупушкава ми беше епизодата освен Спојлер делот со моминската вечер на Блер, срцка, си се начука, а кога го баци балонот со нејзиниот лик ќе пукнев! Душиче бе. А остатокот, вклучив снуз батон, морам да признаам. Ја догледав со мака, со десетина паузи. Ајде веќе свадба да видиме, не се трпи ова веќе. Оваа па Серина може ли да биде толку досадна и зависна од машко внимание? Сега крои планови да се смири со Ден шишкица, немој бе Серинче, вафли за појадок и онака си имаш загарантирани. Не мора Ден да го мачиш, повторно. Дури и жал да ти падне за шишка-бој. А Ден мисли дека Блер некогаш ќе му прости што свадбените завети ги напиша место Луи? Ако/Кога ќе дознае има да го 'ркне во тоа витканата шишка. Сликиче да ѕирнете, ако сакате... Спојлер A Блер тука беше право бонбонче, овие бои и прилегаат многу убаво.
Ми се допаѓаше новава епизода, иако имаше досадни сцени прво- Руфус како се смееше ... Боже, до сега го немав слушнато така да се кикоти и дури два пати го вратив да го слушнам Нејт- туу од бебе стана маж во рок од 5 секунди, ама троа сексуљав беше денес Серена- но комент. Чак- мил бееее уште малку во депресија ќе падне- One does not simple give up from the one they love А Блер ... срцка беше, и ептен убаво нашминкана, како играше со тој црнецот, и кога си го баци балонот со сопствениот лик ахааааааа Свештеникот- ми цапка по нерви Екс оу екс оу Госип грл ис бек
Можно ли е толку да ги крадат идеите од шпанските серии .Дала завет пред Господ дека ако Чак оздрави ќе се ожени за прицот ,венчавка ќе има ама Чак ќе застане на капијата на црквата и ќе плаче и кога отецот ќе ја праша Блер дали прифаќа да го земе за маж Луи таа ќе рече...не .Ниту ја гледам повеќе и ми се од оваа серија. Предлагам и името да и се смени.Поради тоа што со Озборувачка нема никаква врска веќе.Петтата сезона е лигава лимонатка за љубовта помеѓу Блер и полноглавецот Чак такозвани I'm Chuck Bass . Ова дефинитивно не е истата серија.За мене Озборувачка има само четири сезони.