Леле одма симнувам... Едвај чекам... Колку ќе беше прекрасно да даваа по 2-3 епизоди одеднаш, а не вака да се подлажуваме само
Можеш да ја гледаш online, на http://www.sidereel.com/Gossip_Girl (ти препорачувам megavideo, има дневен лимит, но квалитетот е подобар). Се работи за "the scandalous life of Manhattans elite " Интересна е и заразна.
Срцки јас не сум била во право Ја обожавам серијава и незнам што ќе правам кога ќе завршам , при крај сум со трета сезона. Инаку, за четвртата ќе чекам целосно да заврши па тогаш ќе ја симнам, многу е поубаво по повеќе епизоди одеднаш
Можеби и ќе чекав да заврши 4 сезона да не бев манијачка Kрајот на 7 епизода, немам зборови...каков лик е Chuck Bass
Леле луѓе читајќи ве ме заинтересира серијава Си ги симнав сите сезони денес и сеа почнувам со гледање
Не, не треба да се регистрираш, но кликни на линк од мегавидео, првите спонзорирани линкови може да се гледаат само од америка. Нешто не е во ред со линкот, вака: оди на http://www.sidereel.com/_home, одбери ја тука Госип грл (ќе ја најдеш прва на ранглистата надолу од десна страна), кликни на епизодата што ја сакаш, кликни get more links, и ете ги линковите. Малку поголема гњаважа е овој сајт, ама јас тука се навикнав, ми се сфиѓа што дава многу линкови, ако некој не работи, одма имаш друг. Од кај нас можеш да гледаш на мегавидео, divxden, или некои други што ќе ти се појават при крајот, првите линкови не се отвараат. Порано гледав на cucirca, ама тој сајт е побавен. Ајде со среќа.
Eве, како љубител на ликот на Џорџина, првиот пост си го пишувам тука... Серијава никогаш нема да престанам да ја гледам, затоа што е прва серија која што ја следам уште од првата епизода, и ми прирасна за срце... Кога ќе кажам дека омилен лик ми е Џорџи, сите се крстат... Ја сакам Дорота исто, со нејзините цитати се газам од смеење. Сите ликови се океј, единствено неможам да ја смислам Ванеса, подосадно и полигаво суштество немало... Џени не ја сакав исто, ама фала Богу ја тргнаја... Конкретно за епизодите, последнава беше ЗАКОН... Ниту една сцена со Чак и Блер не била досадна, омилениот мој ТВ пар... Предчувствувам дека и другата ќе биди исто така топ.... Can't wait...
кога нивниот менталитет кај нас ... кога ? да, се дешаваат некои сцени и во нашава ни државичка ... али кога најдобри другарки би делеле дечко (Блер-Нејт..... Серена) па има коси да си кубат и никогаш муабет да си направат, а типкиве најнормално функционираат после се ))))) А за модава ... немам зборови, да искочиш вака во скопска дискотека ќе те гледаат ко изрод
Хехе, сите тоа ме прашуваат... Како прво без нејзиниот лик во прва сезона немаше да биди толку интересна сезоната. Комплетно го раздрма Upper East Side... Плус јавно се декларира дека е злобна Но идол ми стана во втора сезона кога Чак ја најде "религиозна" ... На крај кога и рече на Блер You can tell Jesus that the bitch is back, почнав на аватари да ја носам... А и мораме да признаеме, најинтересните заплети се тие во кои е присутна баш таа...
Абе мн ја мразам , само проблеми прави... Али тоа со бебето у 4 сезона беше врв... и во фацата ми е одвратна
Ааааааааааааа ја едвај чекам да дојде вторник да ја глеам следната епизода....мх мх мх како заврши минатава.... Дон`т уи ол лав Чак Бес???!? Најјачи се со Блер.... Незнам дали имате видено preview за новава епизода ама изгледа дека ќе биде ЖЕШКА!!!!! хихихихихихи...