Јас се чудев кога најавија дека ке има 6 сезона бидејки рејтингот на 5 сезона драстично отпадна,сигурна сум да имаше повеќе сцени помеѓу чак и блер ке беше друга приказна бидејки луѓето сакат нив да ги гледат а сценаристите тупеа со ден и блер да ке има со 12 епизоди до нова година ќе заврши,како што читам по сајтовите веќе е почнато снимањето на 6 сезона според мене и немаат идеи и веќе актерите стана ѕвезди и добиват понуди за филм,имам прочитено дека лејтон сакала да се откаже при крајот на 5сезона од серијата,блејк снима филмови за така да нормално е
OMG! Ќе ја даваат на МТВ1 ! Сабајлево видов реклама. Што им бидна бе на нашиве, па се опаметија некоја квалитетна серија да дадат.
Останатите се ОК, ама Озборувачкава не им требаше на МТВ. Не знам, мене серијава не ми е ништо посебно, за разлика од повеќето. Само што се намножија шмизли наоколу
Едвај чекам да искочи 6та сезона. 5та не ми се допаѓаше нешто посебно, со оглед на тоа дека Блер ми е омилена, а Ден неможам органски да го поднесам. Ахх Чак Иначе колку сум се смеела на последната епизода, како се вртеа во круг, значи многу многу глупо смислено, ко стварно да би било така, ама ајде, како иначе уште 15 епизоди? И искрено мене некако ми се изгуби смислата, се се сврте околу Блер, Чак, Серена и тие главните ликови (кои патем ептен забегаа), а каде е Госип Грл и каде се сите тие дешавките што ја направи ја серијата и ја донесоа онаму каде што е сега? И баш би сакала бар во овие наредниве епизоди да дознаам која беше ГГ на почетокот иако не ми се верува баш ама ајде ке видиме. Како што викаат, трпение спасение.
Jas ja obozavam serijava.. Seuste ne sum ja izgledala do tretata sezona sum uste bidejki gledav drugi serii.. Ako sakate da gledate takvi serii eve strana http://watchseries.eu/ samo sto nema prevod Inace Blair mi se dopaga najmnogu
Да да НАСКОРО! Како што ја рекламираа и серијата 24 дека ќе ја даваат наскоро пред едно две години, па сеуште ја немаат прикажано
Супер за линков,но ке може ли некој да ми објасни како да ја пуштам сиријата он-лине без да ја симнувам?
еве ви ја на филмовизија со српски превод Спојлер http://www.filmovionline.org/browse-gossip-girl-videos-1-date.html
Ме интересира дали Лили и Руфус ќе бидат заедно? Уште ја гледам втората сезона, другите ме чекаат. Можеби и пишува во темава ама многу страни се, кој да бара
Види ги ти МТВ Vampire diaries,Gossip girl...Ако стварно ги даваат,епа браво. 6та сезона 8ми Октомври?
ке можи да ве замолам, да ми постирате, торент за 5 тата сезона, ја гледав само до 15 епизода, таман пред свадбата. толку му берело на стикот на тие ос ми ја дадоа. ке ви бидам мн благодарна ако ми постирате убав торент.
http://eztv.it/shows/109/gossip-girl/ еве јас од овде ја симнувам,сите 5 сезони од овде ги симнувам,добар квалитет се..
Серијата пристигнува во Македонија со пет години закаснување. Ако, подобро некогаш отколку никогаш. Туку мене не ми е јасно зошто мораше да има и шеста сезона, се некако почнаа да се вртат настаните во круг. Не задржува внимание веќе како порано.
Девојки, кажаа некоја информација + во врска со тоа кога ќе ја даваат на МТВ1 ? Не сакам да пропуштам ни една епизода.