Супер штом почнува од вечер . Баш ми е интересно од почеток да ги гледам. Пошто сум Blair&Nate фан, тие епизоди ми се најубави. Ќе размислам дали да ја гледам новата сезона.
Eте ти глупа фора од глуп човек. Xамфри и вика на Cерена: A ова е состанок? Да знаев, ќе си ги облечев мокасинките. Xа ха ха, судено му беше уште од сам старт да биде глуп.
Ееее колку сцени и работи сум заборавила од серијава бре бре бре. А снимката вечерва мене ми се чинеше лоша или навистина беше??
Оваа ми дојде како потсетување кавки биле во 1 сезона а какви се сега.Колку се само изменети посебно Чак,во однесувањето,во изгледот.Некако не типична ми е неговата улога на почетокот за разлика од последните сезонаи.Тотално се промени, сите останати се исти.
Вечерва по не знам кој пат се уверив дека првите сезони беа совршени. Се гледаа во еден здив. И пак ќе си ја пуштам од почеток. Што беше серијата, а што стана. Битно, Чак и Нејт се возат во автобус, и Чак има мајка . Ова и од порано го имам забележано.
Дали вчера беше првата епизода,малку на крајот ја фатив и затоа прашувам Инаку нема да се прикажува секој ден само понеделник и вторник?
За жал само понеделник и вторник ќе се емитува Извинете за офф али незнам зошто мислам дека и со оваа серија ќе направат исто како со Ангели.Ќе ја прекратат на некоја сезона и после 2 години (од кога ќе ја заборавиме) пак ќе почнат да ја емитуваат
Вчера и јас ја гледав првата епизода на мтв и стварно чудно ми беше да ги гледам какви биле на почетокот. Инаку приметив дека друга глумица глумеше како мајка на Блер
Да имам блиску до мене машко налик на Чак не знам што би му направила. Сега што ги гледам пак првите епизоди ми текнува каков глупчо беше во првата сезона. Не дека и после е нешто поарен, мене ми е дури и бетер. Која харизма? Изгледа со мене нешто не е во ред .
Не е Блек . Се шалам . Јас пак, паѓам на шармот на Чак . К ога ќе се сетам, дека првите четири сезони ги изгледав за околу 10 дена и бев лудо вљубена во Чак, што дури го и сонував. Знаете, соновиии .
Мене па што знам тој Чак ми е некако одвратен.....Можеби поради карактерот Инаку Ден..... ,Нејт некако сега не ми е убав но слушам дека во другите сезони бил поубав , што знам .После Блер....Bitch please ......Серена е баш добра....Немам некоја посебна забелешка.....Другите ликови баш и несе толку важни.Но сепак рано да одредам кој навистина ми се допаѓа сепак е 2ра епизода од 1ва сезона
Каков Чак, на ништо не личи. Па понатака кога ќе почне да ја залижува косата, да оди како шатка и да му се гледаат тоа влакната, уф, гаден. Нејт понатаму станува поубав, но сепак е многу поубав од овој Чак.
Вчера ја гледав на МТВ прва епизода, не сум знаела дека е толку интересна серијава. Сега редовно ќе ја следам. Спојлер Иначе, како бе само понеделник и вторник? Јас вчера во среда ја гледав, а и денеска ја има во програма.