Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Озборувачка (Gossip Girl)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Блер беше бисер на почетокот. Толку беше ладнокрвна, силна, одмерена, пресметана, а од друга страна несигурна, кревка и кршлива. Вистински спој на спротивставености. Ја обожавав.
    Уште од првата сцена на забавата во апартамнот јасно ми стана дека тоа е мојот омилен лик.
    И фустанот, стилот, движењата нејзини, прониклива, секој чекор ѝ беше одмерен и секоја постапка смислена...
    Добро се држеше до третата сезона.
    После наместо да напредува, ја направија хистерична и вришталче, за без потреба. |(
    Изгуби од интензитет првичниот карактер, ама за мој вкус - на полошо.
    Да не зборувам за изгледот, ја осакатија сосем.
    Косата на Блер на почетокот беше врв[​IMG], комбинациите оставаа без здив.
    Последниве две сезони беше како промиена, неисчупана, а шминката просто грозна. :puke:
    Модата - дискутабилна.

Ќе ја догледам серијата, а ако не завршат Чак и Блер заедно, че го пукам !!! ]:) ]:) ]:)

На teddybear, JuLleE, Chocolate.me и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Кога се сетам дека во првите три епизоди Блер ми изгледаше премногу злобно а Серина симпатична :tmi: .
    Ама кога ќе помислиш Серина легна со Нејт а и е најдобра другарка, па дури и малку е тоа што и го направи на забавата.

За изгледот нема потреба да се зборува. Блер во првата, па и втората сезона не се ни споредува со онаа Блер од останатите сезони. Никаде и ги нема кадриците, венчињата, дебелите хулохопки и специфична облека што всушност и ми ја преставуваат Блер. За карактерно колку ја упропастија пак и да не зборувам.

Во првата сезона е ѕверка. Мислам дека едино Блер ми е симпатична како кучка :) .

Blair: She was waiting in a hotel room, for my boyfriend.
    Serena: To talk.
    Nate: About why we weren't talking.
    Blair: That doesn't sound any smarter the second time. :rofl:

3. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Го даваат сега на оваа новата програма МРТ1, таму следам.. :)

4. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Девојки јас од мој аспект си кажав дека ми наликува на сексот и градот,нормално дека нема врска една со друга сериија,тоа го кажав зашто слични ми се,а башка и досадни,немојте да ми замерите,тоа е само мое мислење.

5. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Денес ќе има епизода?

6. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Mислам не. Само во понеделник и вторник има.

7. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Ја незнам што ме тераше да ја загледам серијава, сега ко зомби шетам со подочњаци до земја после вечерните маратони со Госип грл :lol: За една недела ги изгледав трите сезони, а денес ја почнувам четвртата :) Па ме интересира дали има и шеста сезона, зошто јас само пет сезони имам спуштено.

Инаку серијата е топ, ептен ми се свиѓа до сега(читнав дека четвртата и петтата сезона не биле нешто нај нај, ама ќе ги гледам обавезно).
    Омилени ликови - Блер и Чак :inlove: Што му мислам на овој Чак Бас уф уф :devil: .
    Најодвратни - Џени и Венеса :@

На Blanca му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Kои денови игра на Mтв? во колку и до која епизода сме?
    и колку време трае една епизода :$

9. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    Понеделник и Вторник мислам. Почнува во 21:40 и трае околу еден час ;)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    ^Понеделник и вторник од 21 и 30, иако во понеделник мислам 10 минути порано. Една епизода трае околу 40 минути, не даваат многу реклами, така да толку.

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Боа нема сеуште 6та сезона, наредниот вторник ќе излезе првата епизода. :*

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Ти кажаа другите феминки во колку е премиерата, ама има и репризи во вторник и среда од 15:50 (Во вторник е од понеделник епизодата а во среда од вторник).Има и репризи накај 2 саат навечер во понеделник и вторник.До 4та епизода сме.
    Почнав ја да се уходувам у серијава, :wasntme: Срцки ми се и Серена и Блер.Од мушкарциве Нејт ме нервира Чак е... :P :$ Ден онака, ко смотан ми е малце. :D Во првите 3 епизоди и Блер ме нервираше ама сега во 4тава ептен ми стана мила. :)

13. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Кога излегува првата епизода од 6та сезона? И отприлика после колку дена ќе има торент? :)

14. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    На 8-ми во Понеделник е премиера.
    Торент ќе пуштат во Вторник, одма следниот ден и ќе може да си ја симнеме.

I'm so excited!!! :wasntme:

На Smilly, mileystar, JuLleE и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Ај и ја да си кажам, после 4 изгледани епизоди, што како први впечатоци :D

Серена ми е ептен срцка, незнам зошто, ми се допаѓа како се однесува спрема брат и , супер ми е! Блер пак, првите епизоди ми влегуваше под кожа, ме иритираше ненормално. Ама се гледа дека се тоа е маска, пример кога и го читаше писмото на Серена. Чак ми е неверојатно гаден |( И актерот не ми се допаѓа, ни ликот на Чак. Се надевам ќе се подобри со време оти не можам да го поднесам воошто. Нејт ми е некако изгубен у свемир, па нека му каже на тој идиотот татко дека не сака да оди во тоа школо и готово. А и не сваќам што толку запнал татко му по Блер, па очигледно не си одговараат. Ден... јас се заљубив уште од прва епизода во него :inlove: Предобар е, он и Серена, совршено си одговараат. Ми се допаѓа како се изразува, изгледа интелигентно и неможе да не го сакаш, според мене :!: :D Кој друг... Џени океј е, малку ме нервира зошто толку се потресува да биде со популарните, ама ај. Она и тој братот на Серена се душички :$

Толку од мене... засега! Сигурно после неколку епизоди некои од моите впечатоци ке се променат, ама за сега тоа е.

На anamariia.x3 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Верувај чупе убо, за сите се ќе ти се смени, гледај си до 4та сезона, после немој не си скратуј живот :D

Инаку јас заради сите изгледани сезони ќе ја гледам и 6тата, ме интересира дали ќе биде и оваа чиста тортура или па ќе ми блесне Блерчето ко бисерче, како шо кажа Трендафилка во првите сезони.
    И секако, морам да знам дали ќе завршат со Чак, зашто тие двајца ми беа совршен спој во првите сезони, и нивната глума и каракатер просто ме воодушевуваа.

А за Серена, се надевам дека ќе ја дадат фрлена во некој отпад, е*ена и издрогирана, може и со Ден до неа по можност, многу му беше фамата во 5та сезона значи НОГУ! :D
    На сите нас ни треба одмор малку од него и нека не се занесува, каде он со Блер, тоа значи никогаш не би успеало, НИКОГАШ!

17. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    http://www.youtube.com/watch?v=iwfb_c38GLI

Оваа сезона дефинитивно се открива која е вистинската ГГ. После 5 сезони и толку години конечно :lol:
    Леле ако испадне дека е Дорота како што се сомневам од некаде 3-4сезона, значи сум била детектив! :P

На Mrs.Cuper му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Ахахаха ме изнасмеа со ова :rofl: До толку ли ќе се сменат ликовите, па вакви темни мисли што им имаш?! :wasntme:

Јас како што сега си ги обожавам, ме подзамисли што ли може да се случи... :D

19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    :D :D :D :D :D :D Ме пресмеа, алал да ти е.
    Не и го посакувам тоа, петта сезона мирна си беше Серена, ама затоа првите четири сезони лом направи со машките.
    Сега кога ги гледам првиве епизоди, дури и досадна ми е серијава во споредба со циркузите што ќе се случуваат понатаму. Сите ми се некако добри, реални и наивни, за понатаму дејството да стане сапуница во која секој секого гази, се кара, се е*е и така натака.
    Шеста сезона ја чекам само заради Серена, дај нека ја прикажат првите епизоди од 6 сезона како наркоманка и дроља. :D

20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Досадно ми беше малку, па дома направив еден преглед на сите ликови во серијава.
    Знаете што испадна ?
    Секој со секого се има мувано, не сите, но половина секој се секого имале секс, а останатите испаднале роднини или многу се мразат и сакаат одмазда.
    Голема беше сликата и морав да ја скратам, доле беа на Серена татко и и Расел, овој на Рејна таткото.

Конечно утре е 8.
    Одвај чекам да видам што ни носи 6 сезона.

Прикачени фајлови:

• Pomala .jpg
      Pomala .jpg
      Големина на фајлот:
      281 KB
      Прегледи:
      173
    На MissDior му/ѝ се допаѓа ова.