Оваа сезона е и последна. Може некој поназад пишал веќе, ама немам некоја желба да се расчитувам низ темава. Се извинувам. Крајно досадна ми е. И ќе ја гледам до крај затоа што сум веќе "на пола пат" и ме интересира како ќе заврши. Само нека заврши веќе еднаш, аман
ја изгледав новата епизода и очекував многу повеќе,на моменти дури и досадна беше особено деловите помеѓу ајви и руфис со тој нејзин глас на нерви ми оди очекував многу повеќе од мојата омилена серија,едноставно вредеа сцените помеѓу блер и чак,и аман више со тоа нивното кога се ќе се среди ке бидеме заедно,и моментот е фризурата на ден,мислев барем во новата сезона ке ја скратат и ден ке заличи на нешто,исто така кога блер му удира шамар на ден ејј блер тоа требаше уште лани да го направиш,џорџи како секогаш е интересна,за нејт се појави нова женска личност и мора да ѓи спојат инаку угледот ке си го наруши за жал стана машка курва во серијава...серена фустанот што го носеше преубав е,ке видиме што ке се дешава со новиот тип на серена..се на од епизодава очекував многу повеќе на на крај не ни толку лоша..еве го промото за наредната епизодаhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CGw41tQOmvA
Првата епизода од последната сезона= трагикомична. Како што пиша една девојка погоре, ја гледам само за да видам како ќе заврши, а не како порано кога мислам бев опседната. Спојлер Што по ѓаволите е тоа на главата на Ден?? Како лошо наместено тупе изгледа, па дај нека се реши сака долга или кратка коса. Сите ми изгледаат како дечиња, на почетокот многу позрело изгледаа. Серена вечно збунета, Нејт појма немам што прави ама ова улога на Шерлок Холмс не му личи. А Блер едно време знаеше да оди на штикли денес како квачка се движеше. И ова со Чак глупостиве, прстенот на ланче пикнат во цицки, чекаме ние совршен момент. Боже помози. Дополнително делот со Руфус и Ајви, одвратно. Буквално добив нагон за повраќање кога ги покажаа.
е ајде ако може некој торент да постави за последнава епизода што е излезена или некое линкче за онлајн да ја гледам
Сега почнав да ја гледам јака е.. Малце сум назад со времето :/ првата сезона ја гледам и многу ми се бендисва
Новава епизода ништо посебно,а колку ја чекав Спојлер Мило ми е за Серина,најсериозно. Овие Блер и Чак како деца некои,мислев пораснаа веќе за да не прават такви глупи договори од типот: Сега неможеме да бидеме заедно зошто треба да се посветиме на работата и тато ќе мисли дека повеќе сум посветен на тебе Каааде бе луѓе со муабетов?! Па уште прстен на ланче ејјј За на Ден шишката муабет да не правам.За Нејт уште предтоа прочитав дека созонава ќе се занимава со откривање на госип гирл така да..не се изненадив. А што е со Руфус и Ајви ?!!! Ми се згади последната сцена кога ја видов
Мене ми се згади од новата епизода. Буквално! Спојлер Има ли смисла најНЕлогичниот пар да го направат? И пак да постои пакт меѓу Блер и Чак? Дежа-ву малку?? И зошто по ѓаволите косата на Блер е толку лоша?!
еве линк онлајн http://watchseries.eu/serie/gossip_girl i торент http://eztv.it/shows/109/gossip-girl/
Единственото симпатично нешто од епизодава косата на Серена што и ја имаа подсредено и фустанот. И моментот во лимузината со The XX во позадина. http://www.youtube.com/watch?v=_nW5AF0m9Zw Содржината сте ја искоментирале веќе дека е шити, јас не ни имав некакви очекувања, ја гледам пошо 5 сезони изгледав, што е уште една до крај. Ама не може да го превземе местото на број еден развлечена досадна серија, тоа е резервирано за How I met your mother.
Леле леле леле. Не знам што да кажам Руфус бре што стори ќерка може да ти биде, што збудале човекот не знам арно вафли си праеше Лили место прво кај муж и да оди тој да повлече врски одма ќе ја најде посраната, таа прво кај руфус. Ајде беее. Ден ... која гревна фаца на крајот ја имаше, жалченце, гревченце, ми идеше да го гушнам еднаш да го утешам, па после и јас да му ја залепам една па на крај да го ишишам Џорџина џабе само трчкосуваше наоколу низ епизодава. Блер како да не видела шампон. Фустанот на поСерена беше убав. Многу ме интересира кој со кого на крајот ќе заврши и која е госип грл. Јас од секогаш се надевам дека чак и блер ќе бидат заедно, па ако не испанде така на крај, ќе треба да пукам некој
Оу ем џи. Ништо посебно не ме изненади или да останам запрепастена, онака генерално рамнодушно ја изглеав епизодава. Од вашите коментари сфатив дека ќе падне пољубац, ама и нешто повеќе?! Не очекував, ама ете. Серина типично за нејзе, се по некој нов си наоѓа насекаде низ светот и тој е секогаш љубовта на нејзиниот живот. НЕ. Блер... очекував повеќе, а не грдион фустан горен дел црн у бели точкици и розево здолниште. Нејт... улогава му ја забегаа дефинитивно поарна му беше на почетокот сега му е многу монотона. Чак исто како и Серина, истиот, и нивната приказна со Блер не дека не делува реално, делува, али аманте луѓе како за серија тоа не е доволно, мора да е поживо (не мислам во интимностите таму сте доста живи, него општо). Лили и Барт ко створени за себе се, исти се. Џорџина типично за нејзе, во секоја манџа да се смеша, иако може и подобро. Ситуацииве од негде познати, само со други ликови, како дежа ву од време на време ми доаѓа... дајте нешто ново, нешто досега невидено во серијава. Друго не ми текнува. А, и фризурата на Ден е... Спојлер Ааааааааааааа да! Старфиш Ајви имаше металик сјај нокти какви што сакаш
Се сложувам со сите погоре напишани коментари за епизодава каде единствена светла точка беше фустанот на Серена и после 5 сезони јас стварно не знам што е улогава на Нејт во серијава освен да Look pretty.
И банално ми беше тоа што лили не се слушнала со серена 4 месеци ,која мајка нема да се слушне со ќерката 4 месеци,американците имаат друг стил на живот ама пак до толку не верувам.http://nowhitenoise.com/2012/10/gossip-girl-photo-recap-sabrina-the-21-aged-hitch/ .целата епизода опишана на вистински начин...
може некој да ами прати линк од страница да можам да ги гледам/симнувам(по поможност да нема симнување програми и такви работи) епизодите? гледав на една страница ама сега за жал не ми се пушта
Многу подобро ќе беше доколку ова беше прва епизода од 3 или 4 сезона. На тој начин серијата ќе се одвиваше во подобра насока без непотребни моменти од 3,4 и 5 сезона. Вака мислам дека сите ја гледаме колку да ја догледаме и да не паднат во вода минатите мноогуууу епизоди. Затоа и не ја коментирам епизодава. Добра беше, ама пак ќе кажам да се случеше порано сите со нетрпение ќе чекавме епизоди и со 3-4 сезони ќе завршеше серијава. Бај да веј.. ОМГ Блеар-добар почеток на сезонава. Ептен ми е смешна во такви сцени де.
ах, првата епизода беше преубава! само ме изненадија чак и блер дека не се заедно.. 3 месеци на различни страни на светот серена не ја обвинувам што си замина, сите тоа го посакаа од неа нејт си го сакам и многу е убав, а барт е најлошиот татко на свотот (малку се занесов, знам дека се само актери )
Уште фали во 6 сезона Нејт да го направат педер со Ден или Чак со татко му да се смува. Ја претераа, оваа па вели - Јас не сум дете. Мори ти не си дете, ама се однесуваш како дете. Забегана. Типов, а најде една минута слободен се околу него мува. Чекајте сега, заборавив да ви кажам една важна работа. Ја пуштам 1 епизода и гледам нешто не ми штима. Не сум гледала караницата со Блер и Серена, ниту кога бил украден лаптопот. Ја шо било работатааааааа ... сум ја немала гледано 24 епизода од 5 сезона. Гледам во компјутер 23 епизоди, а на интернет 24. Глупости, шпанска серија. Барт е жив, од мртвите се врати. Тогаш што е со телото на почетокот, ние не го видовме ама тие требало да знаат што е како е. Ма ајде, се надевам ќе стане поинтерено натаму и Блер ќе биде со Чак а не со Ден, оти се многу грд пар и Ден е многу грд и Блер е разгрдена. Се е грдо.