Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Озборувачка (Gossip Girl)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. ice.woman

ice.woman Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    46
    Може некој да ми даде линк од фустанот на Серена? :D

2. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    http://www.femina.mk/out/?id=9dcf07c0ff ... vin.com%2F

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Се срамам од епизодата, т.е. од времето што го посветив на гледање на половина епизода.
    Турска и шпанска сапуница, во најлошата можна симбиоза, глумата беше мизерна, развојот на приказната = амбис.
    Никој од ликовите повеќе не ми е ниту допадлив, ниту интересен, и искрено - ниту ме боли за Чак и Блер, ниту на почетокот на секси сцените не ми се како да кажам - поткрена либидото :D и нивото на возбуда и исчекување како порано, ниту ништо.
    И Блер и Џорџина кога влетаа на забавата кај Серина и новиот типот, изгледаа смешно и очајно, такви патетични не биле во почетните сезони, тек сега...
    Ужас, ова беше срамно, жално и навредливо за сите лојални фанови на ГГ. :(
    Јас се исклучувам од темава и серијава, можеби кога ќе излезат сите ќе ги изгледам последните 2-3, чисто од мерак и љубов од старите добри времиња.

На Plavusa.17 и simce11 им се допаѓа ова.
  4. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Уште десет епизоди, не се предавај.
    И мене ми беше глупава новава епизода, ама тоа е. Ајви и Руфас? Нелогичност број 1. Лили ниеднаш да не и с ејави на ќерка и за време на летово, нелогичност број 2. Па згора на тоа фризурата на Ден, или па не знам што Џорџина бараше тука? Нели има син и маж, нека иде кај нив, а не да бара крај за книгата на Ден.

И не ми е јасно, што се случи со дрогираната Серена, зошто воопшто тој детал го вметнаа во крајот на минатата сезона кога од дрогирана Серена ни д не видовме, туку ја видовме онаа Серена добропозната од минатите сезони, со нов дечко, постарод неа, сличен на минатите и повторно, принцот на нејзиниот живот.

5. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Што направија од најубавата серија? Лили не знае кај тера како и сите останати. Руфус и Ајви? :puke: :puke: :puke:

6. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    |( - ова ми беше фацата во текот на целата епизода, а богами и мој коментар за епизодава.

Тоа е тоа. Ај нека завршуваат веќе, аман!

7. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Трагикомично.
    Освен фустанов погоре, кој ради ликот на Серена и него неможеш да го сакаш на раат, друга светла точна не успеав да најдам никако.
    Руфус и Ајви??? абе ајде, цела америчка малолетна популација е навлечена на серијава, ако не друго ради тоа можеа да не спојуваат вакви генерации. Средновечен човек со тинејџерка која е генерација на син му, дај не заебавај....

На Smilly, Trendafilka, Neytiri и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Значи реков не ја гледам сега.Од кога ќе излезат сите епизоди тогас првата, ако ми се свиѓга ке ја гледам цела сезона, ако не евентуално последната за да го видам крагот на фамозната ГГ. Ама ете, синоќа неможев да издржам, сакав да ѕирнам и имаше шо да видам :^) Глупост до глупост, уште у првата епизода. Се измешаа, се пока*аа. Да не ти се гледа. А првите 3, 4 сезони со задоволство ги глдав. Сега...баш ми е гајле кога излегува втора епизода и наредните други. Незнам дали ќе ги гледам и кога. Знам дека последните две ќе ги изгледам за да видам шо ќе биде на крајот како верен гледач на ГГ да видам шо ќе бидне на крајот сепак, ама сезонава од прва епизода ме разочара. Исто како и 5 сезона. Толку од мене. На темава у скоро време нема да се види мое мислење :hai:

10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.522
    Допаѓања:
    251.536
    Што и стана на Блер бре?
    Да не ја прифати Ден вирус, па косата и е благо кажано катастрофа. Јас ваква ни до дуќан не би отишла. А комбинацијата пак да не ја коментирам.
    Патетични се со Чак. И досадни.
    Обично тешко ги поднесувам последните епизоди од некоја серија, емоционално се врзувам за нив, ама оваа едвај чекам да заврши.
    Катастрофа. Мизерија невидена!

11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе дечки, што се мачете да симнувате торенти, кога ви е глупа. Гледајте си старите епизоди на МТВ и уживајте :) .
    Од петта сезона не е тоа веќе Госип Грл, како друга серија да е.

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јуле и јас кога гледав тоа си го помислив, абе викам кога гледам серии што ги сакам ич не сакам да завршат, ги развлекувам колку можам повеќе последните епизоди, а оваа едвај чекам да заврши и да видам како ќе заврши во чест на сите претходно изгледани сезони :D

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Да кажам дека ја гледав првата епизода од сезона 6, едно 10 минути, ја изгасив и ја избришав, и завршив.
    Искрено, имам милион попаметни и поубави работи и серии да гледам.
    Ова за мене е нешто посрано, превртено, глупаво, неубаво за око, нема ниту еден елемент, една сцена, една асална глума од некој, кој би ме заинтересирал или мотивирал да продолжам да ја следам оваа пуста серија.

Беше преубава, имаше еден од најдобрите стартови некогаш снимени, глумата извонредна, глумците прекрасни, Блер омилена и после се, ти се поклонувам за првите 4 сезони, ама за овие од после коса ти кубам, искрено, ми се одмили, радо би те гледала во тоа издание кое најдобро ти стои и кое маестрално го глумиш, а денес, ти го достигна дното во се, само на вистинска кучка + дама не!

Серијата е патетична и вреска по внимание, вреска по страсен публицитет, ама слабо дека некој е задоволен од тоа како се движе славата нејзина голема.
    Wrong turn - the gossip!

По некоја година со задоволство ќе ги гледам одново до 4та сезона, како што си правам со сите омилени серии.

14. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Реков, кревам раце од серијава, ама одеднаш... ме дочекува ова на ФБ.
    СПОЈЛЕР! И ако не сакате да знаете нешто околу крајот, не си го расипувајте изненадувањето.

Изгледа дека сепак Чак и Блер ќе завршат заедно, пред олтар.
    This could be possibly the biggest spoiler of the Gossip Girl series, so if you’d rather be surprised about what happens this season, avert your eyes NOW!

Now, for the rest of you, behold: it appears that Chuck Bass (Ed Westwick) and Blair Waldorf (Leighton Meester) finally get married this season! The ceremony took place at Bethesda Fountain in Central Park and was filmed earlier this morning (October 15, 2012).

Blair’s stepfather Cyrus Rose (Wallace Shawn) officiated the ceremony. Chuck wore a white tux with pink shoes(!!) while Blair looked OMFGorgeous in a blue gown and tiara. Jack Bass (Desmond Harrington), Dan Humphrey (Penn Badgley), Serena van der Woodsen (Blake Lively), Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) and Nate Archibald (Chace Crawford) stood next to the couple.

There is one flaw to this fairy-tale ending though. A police officer interrupts and pulls Chuck away. Uh oh! Check out the pics below from Zimbio!

На crazylady, Neytiri и JuLleE им се допаѓа ова.
  15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.522
    Допаѓања:
    251.536
    Ме дочека и мене на фб :lol:
    Фустанот на Блер е благо кажано совршенство. Ели Сааб ми се чини :wasntme: .
    Инаку ме дочекаа и други солидни фотки од Блер со одличен аутфит :D .
    Не е се така црно ^_^

На Neytiri и Trendafilka им се допаѓа ова.
  16. Trendafilka

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Чевлите на Чак... :^)
    :D
    Шеќер-розе. :D

На Neytiri и JuLleE им се допаѓа ова.
  17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.522
    Допаѓања:
    251.536
    Чевлите се баш Чаковски :D
    У негов стил :lol: .
    Туку и овој фустан нејќе шала, а и на Серена исто :)

Прикачени фајлови:

• bler.jpg
      bler.jpg
      Големина на фајлот:
      55,8 KB
      Прегледи:
      326
    На Adi888 и starfish им се допаѓа ова.
  18. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Само Чак можи да носи вакви чевли и да изгледа...па, нормално... :D

На JuLleE и Trendafilka им се допаѓа ова.
  19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Втора епизода од 6 сезона

Серена стана маќеа :lol: Мислев дека дечково е некој 27-8 години, овој испадна околу 35 да има. А она 21 :rock: Па уште била возрасна, приредува гали за возрасни и ја испраќа ќерката на маж и во средно училиште, оф леле :lol:
    Ники дипломирала пред сите овие. А зар се очекуваше поинаку? Дали имаат некој испит положено овие?
    Епизодава беше како земена од 2 сезона и некако вметната овде. Досадна епизода.

20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    И јас прилично се изненадив за е*ачицата на Нејт.
    Муабетот: Јас мислев мала, она да ти била 7-мо одделение :D
    Туку епизодава, као демек, го врати шмекот на Блер. Растрчана, саботажи прави, се врткаат околу неа нејзините минионс, за кои, патем, се прашувам што прават сеуште бакнувајќи и го задникот на Блер?!
    Друго, Барт Бас, го мразам. Премногу. Заедно со спонзорушата Лили, се најмизерните ликови, очајни по пари и моќ, ужасни родители и превртливи, злобни и себични луѓе.

А фустанот од спојлерот на Блер..... :(
    Прекраснотии невидени. Баш е Блер, а Elie и стои перфектно!
    И јас би се венчала во негов фустан!

A приметувате како сакаат да ги вратат венчињата на Блер?? :)

Прикачени фајлови:

На JuLleE, crazylady и Ema.Sk им се допаѓа ова.