Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Озборувачка (Gossip Girl)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од viki44e, 9 јуни 2010.

1. aquamarine-123.4

aquamarine-123.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    22
    Еве тука ги има онлајн епизодите, само што се без превод :)
    http://www.watchfreemovies.ch/watch-tv- ... irl-13842/

2. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    ЛУЃЕ ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ ДЕНЕС ОД КОЛКУ СААТ СЕ РЕПРИЗИТЕ!

-И,нели од 17:00/17:30 беа редовните епизоди во понеделник и вторник? Зашто ги нема да не е сменет терминот или? :^) На мтв1 ,не мтв2 знам.Мада и на двата проверувам и обично сум фатила ракомет нешто баш тоа време..Го ставив во спојлер прашањево да не боде очи зашто е сто пати поставувано ама дај објаснете точно од колку саат почува серијава.Па се ја пропуштам. :(

3. simce11

simce11 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    69
    репризите не знам од колку се,ама знам редовните епизоди одат секој понеделник и вторник во 21 и 30,само претходниот вторник немаше поради фудбалот..

4. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Реприза имаш во 17 и 50 денеска. Во недела има реприза на двете поминати епизоди , меѓутоа денес ќе има само една, нели во понеделникот заради Тоше немаше нова епизода.

5. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Доброооооо, ја гледам сезонава во надеж дека Серена и Нејт ќе завршат заедно, а вие тука ставате слики демек од венчавката на Ден и Серена. :@

Епа нека иде серијава по ѓаволите, ќе ми остане запаметена како најлоша серија во историјата :devil:

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ^^^ И јас цело време викам тие двајца да се заедно, ептен ми се смотанковци и си одговараат :rofl:

7. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
  8. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    ...Шестата сезона од хит-серијата веќе се прикажува во САД, а вклучува само десет епизоди.

Ептен им се брзало да ја завршат

9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.524
    Допаѓања:
    251.545
    Што сторија со Блер? :^)
    Ужасна е, ужасна!
    И сега што, до сега Блер беше кучка, а сега кармата се потрудила да ја тресне од земја |( .
    Го уништија ликот до немај каде.
    Чак не ми јасно што всушност бара, што сака. Ќе го напрвави среќен ако го уништи татко му? :^)
    На Лили и било битно семејството - виц!
    Ден, искомплексиран, исфрустриран, полн со омраза, завист.
    Поука- Не ги праќајте децата у приватно училиште ако немате пари, оти ќе ви се претворат во Ден |(.
    И така, тортурата продолжува...
    Среќа што останаа уште неколку епизоди. Ситно е.

И да, се молат да се спојат Нејт и Серена, во спротивно би настанала колатерална штета. Ваков пар и да требаше да се измисли, нема да беше возможно. Вонсериски е :D .

10. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    + овој Руфус по глуп не можеа да го напраат. Ма и глуп не е доволен збор.
    Боже Петра!

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Не ми е јасно за што денес од денот си потрошив 40 и некоја минута... се изнагледав глупости. :tmi:

Јас очекував, дедо Руфус да се опамети дека згрешил, да ја откачи ајви и да ја шутне од дома, и у некоја наредна епизода очекував да му најдат некоја теткица. А не девојка што може внука да му биде.

Блер... колку треба да си малоумен да му поверуваш на тоа мало девојченце дека нема некоја задна намера, ко божем до вчера таа и посерената не беа три пати полоши. Мултимилијардерска компанија ќе водела Блер... И преку глава ми се со посерената, врска немаат што прават, ниту кај тераат, ниту апсолутно ништо, ниту пак убаво се облекуваат повеќе. Кога беа во средно беа многу попаметни. Посерената не знае газот уште да си го избрише а ќе воспитува дете тинејџер... претеризам.

Чак затоа што сеуште малку си го сакам нема да го коментирам.

Воглавно, ужас од епизода, ама ужас. И на телевизија треба да ја даваат до 4та сезона, кога ќе им се подсредат животите, кога сите ќе бидат океј едно време и да прекинат. Барем некоја поука може ќе извлечат децата помали што ја гледаат.

12. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Како да не беше доволно лоша фризурата на Ден, сега и Чак го унаказија. Само облеката го вади тој човек. И лила чорапчињата.

Јас сега чекам Нели да му направи сплетки на Ден бидејќи он не ја прибра од барот, за он после да оди кај Серена, Нејт, Блер итн. итн и да моли да му помогнат. Тоа со Руфус ми е мистерија на векот, што им фалеше на него и Лили?!

А оваа со Сејџ и драмите што ги прави е троа предвидливо. Моментално Госип Грл ми е еднакво на лоша шпанска серија. И алиштата веќе не ги вадат. Како можеше во една епизода Блер да смени 4 бои на кармин жити се.

13. Monicaa

Monicaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    13
    ако сакате да ги гледате онлајн ги има на оваа страна http://www.cucirca.com/

14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Моментов... :lol:

Прикачени фајлови:

15. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Сите епизоди од последнава сезона ми се лоши, досадни и непотребни.
    Зошто ги разделија Руфас и Лили, зошто ги споиле Руфас и Ајви, зошто ги споија Лили и Барт, зошто се појави воопшто Барт, што бара Серена во улогата на маќеа, непотребно се одолговлекува смирувањето на Блер и Чак, се е непотребно.

На poison.ivy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    Луѓе дајте постирајте линк од епизодата кога блер и го даваше писмото на Серена што го напишала кога и било тешко кога нејзините родители се разведувале а Серена не била покрај неа..Баш тогаш епизодата заврши а следната не ја гледав меинтересира што се случи и како се смирија..Онлајн и со македонски превод.. :) Јас на погоре линкот што е постиран за онлајн гледање на епизодите,го уклучив да го гледам не да го симнам,на плеј ама ми пишува download ...

17. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Oва зборуваш за епизодите од прва сезона? Така заврши таа епизода, и јас ја видов на МТВ, а веќе следната епизода беа смирени, но повторно се јави таа љубомора и конкурентност кога Елеонор ја одбра Серена да ги носи моделите наместо Блер.

18. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Од чиста досада седнав да ја гледам. Очекував повеќе. Типични сплетки од тинејџерска серија. Добaр стилист имаат. Уште не сум сретнала машко парче како за мене :D

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Која патетика се Чак и Блер во оваа сезона тоа чудо едно.
    Оди бре плесни ја, не треси зелени дека требало да чекате.
    Боже што сторивте од серијава.
    Уште 6 епизоди, шуќур, се ближи крајот.
    Им расипаа и фризури и стил и све.
    Уште и една 17 годишна девојка ги сврте околу малото прсте, алооо мозок имате ли.
    Овој па Руфус е да го акнеш од земја без нималку жал да ти е, цели 6 години го гледаме абре толкав мекуш е да може слободно да застане во редот на женскиот дел од серијава, тој не е муж.

Најјако во последнава епизода е кога Серена изиграваше макеа. Ти мала сеа треба вниманието да го усмериш на образованието, да размислиш за колеџ.
    Сето тоа е ок, ама кога ќе ти текне дека тоа го кажува Серена која притоа смени 10 средни школи и не ни знам дали некоја од нив запиша колеџ |(
    Стварно филмов требаше од пубертетлии во најпознатото средно да отиде на ниво колеџ. Оно од колеџ ни К нема, туку се натпреваруваат која ќе направи најголема сплетка и која ќе повреди некој.
    Серијава тотално отиде во никаков правец, ја уништија начисто!

На JuLleE, poison.ivy и Neytiri им се допаѓа ова.
  20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Чак не е Чак ако не плесне што му се нуди и ако одбие девојка.
    Зошто од еднаш го направија мекушест целиот?! :|

На JuLleE и BoaVista им се допаѓа ова.