Она го посвои, нели кога наводно Барт умре, па затоа и така кажа: "Чак е и мој син".. претпоставувам тоа те збунило
Овие два дена не ги дадоја новите епиозди на Gossip girl на Мтв 1 Дали знае некој кога ги даваат репризите ?
Мене оваа сезона ми е најлоша, епизодава беше преглупава, потполно вештачки сплетки на кои дури ни ликовите не им обрнуваат веќе внимание.
последнава епизода... Честито Лили, официјално си најголемата к*рва на сите времиња. Иако комбинацијата што ја носеше со сино-зелениот фустан и прилегаше преубаво, дамски. Блер ја направија да изгледа некако очајнички спрема Чак. И што беше со тој ужасен аутфит. Најсаглам во цела епизода беше Серена. Алал да и е на девојкава како и стојат фустаните.
Морам да напоменам,дека сосема заборавив да ја гледам новата епизода,а обично ги гледам одма кога ќе излезат следниот ден.Ја пуштив и малце фалеше да заспијам... Ден е сељак ! Фала многу,пријатно.
Некако последнава сезона ми е досадна, предвидлива и без инспирација. А колку што разбрав се и само 10 епизоди? Не знам зошто воопшто и има 6 сезона, за фамозниот хепи ендинг на Чак и Блер? Бич плииис Ми нема шмек веќе серијава, ептен го иступија и стана без поента.
добро барем почнува да се разоткрива а не само да тапкаат во место,и не ми е јасно што ќе се случи ако се бакнат чак и блер,сценаристите ја уништија целата хемија што ја имаше помеѓу нив,лили и офцијално спиела со половина од машкото население во америка,треба орден да и доделат,стејџ патетика аман тргнете ја више на нерви ми оди не знам дали е до актерката или до ликот ама не знам што прават со косата на серена,и изгледа како да не и е миена една недела,за фустаните и двете што ѓи носеше немам коментар особено првиот,преубави..еве го промо за следната епизодаhttp://www.youtube.com/watch?v=uXGag4_h2Tg
Во 21:30 Понеделник и Вторник Спојлер Многу ме интересира Серена со кој ќе остани на крајот? Со Ден или?
интересна беше вчерашната епизода само што ја изгледав,ме фати жал за серена,ама барем сега ке се тргнат стејџ и стефан,инаку најаматерско ми беше кога стејџ се удри во џорџи и оп како некое чудо и го зема телефонот мислам ајде поуверливо да го направат а не вака.блер и чак се е исто.фустанот на серена и на блер немам коментар преуубави се особено на серена,и стојат фустаните...инаку ади би требало да одтане со ден така имаше слики како се венчаваат ден и серена,почнаа веќе да се зближуваат во наредните епизоди серена ке му помогне да најде стан ден и така ке сфатат дека се уште имаат чустваа еден за друг..
Чекајте мене ми се чини или Нејт и рече на Сејџ дека неможе повеќе вака со овие тинејџерски игри? Дали јас убаво слушнав? ОМГ. А дека сплетките на Чак, Блер, Серена, Нејт, Венеса, Џорџина се игри за возрасни? Абе ај шетајте!!! Па и Џорџина од таква сплеткартка падна на кражба на едно девојченце. Од рака ти крадат телефон и ти не приметуваш? Или дека типов на Серена не ја памти Лили, не знае дека спуел со неа зашто имала друго презиме??? Или Чак одбива бакнеж од Блер и по 1796413549254 пат во оваа сезона и вика почекај? ОФ.
И да не заборавиме Роси, меѓу другото, што Серена и Блер се караат како да се другарчиња во трето одделение. Ама како изгледаа немам коментар. Фустаниве се преубави, а Блер баш ми е Блер вака облечена, со обеткиве и венчето. Не морале до толку слично да ги облечат, ама добро.... И фустанот на Џорџина е за пофалба. Јас одма би го облекла. А чудото што го носи Сејџ, а Блер го дизајнираше е ужасно, лошо во секој поглед. Па и фустанот под тоа наметката не беше нешто посебно, ама не можев да најдам слика.
Женски може од негде да спуштам епизода по епизода? Оти вака овие од Мтв само во неизвесност ме клават
Јас од piratebay ги имам симнато сезона по сезона. Можеш да ги симнеш и од замунда ако има акаунт или пак од rarbg.com
Јас или оглупавев или нешто друго ќе да е проблемот. Тоа драмите на Блер, се откажувам од бизнисот, не чекај мене сите ме слушаат беа жива глупост. Не ми е јасно како ќе продолжат Ден и Серена. И нели Ден до пред една епизода пекаше за Блер? А Серена нели беше во голема депресија заради Стивен? Е сега еден дел ме заинтригира (или пак не го сфатив). Со кого зборуваше Ајви на телефон на крај на епизодата?