Многу сум разочарана од серијата ми текнува дека порано не можев да дочекам да дојди вторник да ја гледам...а вкрај бев навлезена со оглед на тоа дека се исто години колку мене онака средно нз како дел да беа од мене хахахахах Ама сега јас сфакам дека ова му е последна сезона ама сепак тоа не значи деја Блер треба да ја облекват како да глуми ви Бурни Времиња а на Серина косата му е нз одвратна
Новава епизода за чудо ме заинтересира Порано многу сакав Ден и Серина да завршат заедно,па после се префрлив на Нејт и сега веќе незнам што сакам. Штета што немаше некоја сценичка со Чак и Блер.
Некогаш се толку убаво облечени, ама некогаш навистина личат на кловнови. Ова се од вчерашната епизода од последнава сезона.
Зошто и двата торента кои ги има на Замунда доцнат со сликата? Не ми се гледа така. Ај која гледала, нека стави линк од каде го симнала торентот. Или онлајн, било што?
Спојлер Таман мислев дека ќе се среди се own: Ден го пишувал делот со Серена? Да не забегал малку писателов Ден и да не сака да си ги живее случките во книгата? Дефинитивно не е нормално. И Руфас ми беше супер кога отиде кај Лили да и ги даде доказите, ама глупата мораше да ги запали И што му е на Чак? Не можел да биде со девојката што ја сака затоа што си ветил нешто дека ќе направи пред д абиде со неа. Скрос забегале сите, за некое чудо ама најпаметна излезе Серена во оваа епизода
^^ Спојлер Исто и јас таман си помислив се полека се средува,уште 3 епизоди и Ден Хамфри заеба работа.Богами и Чак заеба
Спојлер Како бре овој Чак сега така и кажа на Блер а на крај ќе се венчаат и Ден ја искористува Серена за книгата и на крај ќе се венчаат.
Бре, што си чудна. Па уште три епизоди има до крајот. За тие три епизоди можат мини шпанска серија да направат со илјада пресврти. Мора вака пред крајот, за да бидеме во исчекување. А морам да признаам дека и јас бев малце запрепастена од тоа колку работи се случија во епизодава. Некако навикнав да ми бидат подосадни епизодиве, ама оваа последнава беше баш како старите епизоди, полна со сплетки и неочекувани моменти. Ах, венчето на Блер... Флешови од high school.... Е криво ми е што нема слики уште од 5-те донови, главните мангупки од училиштата. Многу ми беа убаво облечени на средбата во паркот.
Им вредеше она со вафлите се изнасмеав Ајви коа кажа дека ќе поврати ако уште еднаш проба од вафлите на Руфус Фустанот на Серена, оу мај гад. И на Блер надуваната сукна многу ми се свиѓаше. Ми делуваше онака лежерно ептен. Не беше лоша епизодава, ја изгледав цела наеднаш, а тоа ми се нема десено сезонава се на рати ги гледам. Али која глупост е во прашање зашто Чак и Блер не се заедно, детски приказни. Можеа нешто поверодостојно да смислат. И Ден глуми мадафака, марш бе таму
Дефинитивно првите две сезони ми беа најубави. Ама откако ќе ги загледаш, се навлекуваш на нив и мораш, едноставно мораш да ги догледаш до крај. А, стилот на Блер е.....фантастична ми е.