Ова вака на крај не тешат дека вредело што сме ја гледале серијата. Ја оправија Блер со облеката и косата, а и Серена богами. За неа па и жал ми стана, на крај со Ден моментот сакав да ја гушнам, како девојче ми беше. Ајви што и стана со старци саде? Комплекси со Лили си има таа, боже господе. А делот со Чак и Блер ме изнервира. Па како деца се, аман веќе нека си се земат и да завршиме со тоа. И Нејт, гревче, сите го зае*аваат.
А се надевам дека Нејт и Серена ќе бидат заедно оти само тој никогаш нема направено ништо против нејзе а и ми се така совршени заедно. Отсекогаш ја сакал. Ден е идиот и само сака да ги зафркава сите околу него, а Чак претерува!
Некако цело време во круг се врти серијата. Пак шеми,пак Чак и Блер неможат да се заедно,пак Лили се извлекува и лошите победуват.. бла бла
малце ја претераа на крај... јас ја гледам затоа што преубаво ги облекуваат, да крадам идеи а за приказната, се напнав и на нет прочитав што би требало да се случи хахахаха
Па подосадна серија и да барав немаше да најдам. Сум ги гледала првите две епизоди од прва сезона и никако не ме привлекуваше да почнам и со третата епизода. Сите ме прават луда поради мислењево
Уште три епизоди и ќе заврши конечно серијава. Џени, Ерик и Џулиет ќе се вратат во последната епизода, а ќе се појави и Kristen Bell. Али се може да се деси до тогаш, не за џабе серијава стана бетер од шпанска серија
Since I am here, денес кога ја гледав епизодата, кога го видов Руфус со тоа кошулата со ружи, одма ми текна на Трендафилка и тоа колку не ја поднесува таа кошула и поштено си се изнасмеав Поздрав Трендафилке Инаку редно време е да заврши серијава, ќе остане како една од поубавите серии се до втора половина на 4та сезона
лелеле стварно му беше ужасна кошулата хахахахахаха оваа епизода не ме воодусевија нешто со модните комбинации....
Интересна последнава епизода, само ме пукна смеа од музиката на последната сцена Спојлер ако се појави Барт во наредната епизода, дефинитвно ќе ја прогласам за најглупава серија што постои.
Епизодата беше глупава и премногу аматерска. Како и сите други оваа сезона, нема никаква возбуда или исчекување на нешто да се случи, зошто без врска излегуваат сплетките.
Баш напоротив, ова беше прва епизода од сезонава, интересна и на моменти не предвидлива. Доста им беа сезони. Ова е предпоследна епизода? Уште колку има до Спојлер ...and they lived happily ever after крајот?
Лелеееееее, не читам сега што сте пишувале затоа што тек сега почнав мн интензивно да си гледам, си ја симнав серијава. До 3та сезона сум тек сега , ама претерано мн станав зависна си ја сакам многу
Кога е последната епизода?? Баш ме интересира кој е Gossip Girl Спојлер Според мене Џорџина или Дорота