Aуф, новава епизода... Кога поминаја 45 минути човече...ПРЕКРАСНА во секоја секунда. Гледајте сите па ќе коментираме, да не мавам спојлери сега
Спојлер Aбе како си отиде, допрва ќе се справуваат со неа. Чекај сеа Ден и Блер кога ќе смислат нешто... Џулиет само си отиде од Њу Јорк, но не и од серијава. Едвај чекам да видам што казна од Блер ќе ја стигне. Полоша ми се чини и од Божјата ќе биде
Еве некои квотички од серијава што сум ги издвоила They say it's a broken heart, but... I hurt in my whole body. I mean, what if I stay like this forever? Just as every summer ends, all tourists come home, all dreamers wake up, and new problems are born. Bisou bisou
Добро како успејаа волку да ја искомплицираат работата, стварно и го уништија животот на Серена бе... ах таа пуста љубомора. Многу сум разочарана, мојот омилен пар не се заедно
Нема да е интересно ако се цело време заедно (ако мислиш на Чак и Блер). Мене ми се најинтересни кога ќе сфатат дека што и да прават не можат еден без друг
Ех.. кога си го направија муабетчево Чак и Блер : „If two people are meant to be together, eventually they’ll find their way back. Do you really believe that?“ -Сигурно ќе се смират А за следнава епизода, одвај чекам Блер да и покаже на оваа Џулиет кај и е местото пошто од кога се појави ми смета во серијата
Не ми е омилена Серена, ама ова ги премина сите граници. Ја мразам Џулиет, ама не објаснија која е причината што брат и е во затвор и ја мрази Серена Meне последнава епизода не ми беше една од подосадните.
И баш кога мислев дека Ванеса неможам да ја мразам повеќе, кога виде дека нема што да прави, појде на финта што ја користат 5 годишни дечиња, во стилот ќе видиш ќе те кажам на татко ти, и појде кај Руфус, па кога си го однесе, одма на телефон кај мама... Ало мамо си идам... Аман не враќај, Ванесо, АМАН!
Од каде Џулиет знаеше тајна од минатото на Серена и ја уценуваше Лили?- Серена била малолетна и имала некоја афера во интернат, па најверојатно тој полнолетниот е братот на Џулиет и затоа е во затвор. Јас така мислам
^ Нема толку едноставно да биди мислам, ќе има уште нешто гарант. Се мислам дека овој Бен има направено се за Серена, дури и дека има дилано дрога. Ќе видиме. Инаку на нет кружат информации за нова врска помеѓу Спојлер Ден и Блер . Само тоа не!!! Воопшто не си одговараат...
Ама сеа па нели Ден и Серена пак се сакаат... И како така кога уствари брат и сестра се, пошто нели Руфас и Лили се заедно... Ама се бакнаа