Омилена боја? Леле исто и јас!!! Просто ја обожавам бојава заедно со зелена и сина! Ептен ми се ретки комбинациите каде што не преовладуваат овие бои! А,исто така ги сакам и црвена и виолетова! Ма се сакам освен крем, кафено и темнозелено А незнам што ми стана во последно време и темно сината ја засакав! Онаа мастило боја
Омилена боја? Пааа неам некоја баш онака омилена боја ама ми се допаѓаат посветлите ги издвојувам белата и небесно сина
Омилена боја? Во име на Секси лејди ќе ве искарам и замолам, кога пишувате на одредена тема, прочитајте го барем првото мислење, ова вака нема смисла навистина. Темата е направена со поинаква цел, а не само да набројувате бои. Би ги пријавла мислењата но многу се, затоа од сега ќе ги замолам членовите да прочитаат подобро па потоа да одат на „нов одговор“. Се извињавам за офф-топик мислењево .
Омилена боја? Мене ми е сината.. уште од малечка ја сакам оваа боја. Секогаш девојчињата купувале розови и црвени блузи јас сум купувала сини. Ме потсеќа на небото, на море, на вода воглавно.. премногу сакам да сум во вода.. Исто ми се свиѓа и бојата на аквамаринот... нешто фантастично, мистично.. За алишта најмногу имам црни,бели и сиви алишта.. малце монотоно но во последно време почнаа повеќе бои да ми ѕиркаат од шкафот.