Омилена боја? Сите бои се убави..Секако има бои што ми се свигат и бои што не ми се свигат... Мене најубава боја ми е СИНА,а протокаловата неможам да си ја смислам
Омилена боја? светло розева ме потсетува на нежност, а ако тоа го нема во мојот живот има само лоши работи...
Омилена боја? Што да ти кажам? Исти сме! Но само ... во зима не носам многу затворени бои! Повеке ми се крем боја или кафеава ... а повеќе светло сива!
Омилена боја? Розева,розева,розева... Многу ја сакам бојата.. порано многу ја сакав сината но од пред некоја година сум луда по розеви работи.. Се заљубвам во нешто розево
Омилена боја? No colors anymore I want them to turn black http://www.youtube.com/watch?v=9Egt1Hq4wpE Тако, се само ја осечам А, во нормални денови, би јас зелена, би јас тиркиз, црвена... би јас, све ми боје лепо стоје. Не лажам!
Омилена боја? Ја сакам сината боја незнам зошто на ништо песебно не ме асоцира онака ми е нежна и убава
Омилена боја? Виолетова боја ми е омилена боја веќе повеќе време.. кога сум облечена во виолетово се осеќам пријатно, приметено, заводливо.. Ја обожавам таа боја!
Омилена боја? Pink, colour of fashion и виолетова И ќе мора да се согласам со СексиЛејди за ова: -"Црната ми е многу депресивна и затворена, кафената ме потсетува на старост, сивата на монотонија..."
Омилена боја? Црвено-жолта, тоа е боја, за која живот давамеее Моментално, црвена - ме зафати навивачка треска
Омилена боја? Црвената и бордата боја ми се најомилени! Сакам такви агресивни работи што се истакнуваат, а овие двете најмн. пленат, жарат и најзабележливи се.