Омилени ми се три бои: 1. Розева.. Оваа боја симболизира љубов и привлечност без многу страст. Тоа се мајчински типови на луѓе кои сакаат заштита и сигурен живот. Сакате да ве сакаат и да се чувствувате сигурни, па затоа изгледате кршливо. Шармантни сте и нежни. 2. Црвена.. Ова е боја на сила, здравје и виталност. Ја сакаат агресивните, импулсивните, страстните лица, но и оние што не се такви, а би сакале да бидат. Амбициозни сте и брзо заземате страни и ставови. Оптимисти сте и не ја сакате монотонијата. Немирни сте и често необјективни кога сакате другите да ги обвинувате за своите грешки. Отворени сте и го сакате животот. 3. Црна.. Сакате да изгледате мистериозно и не сакате да го покажувате своето вистинско лице. Често едно сакате, но друго правите, па сте растргнати на две страни и станувате робови на неостварените идеали.
крем-шампањ ме асоцира на гламурозно црвена- на женственост и виолетова- на живот, ведрина, позитива и пролет
Не знам од која причина,кога ќе облечам виолетово се чувствувам магично. И затоа ми е најдрага,и ме асоцира на мистериозност,привлечност.
Црвена- - Ме асоцира на, рози, на секси долна облека, крв, вампири, црвени усни, цреши, страст, женственост, агресивност, романтика, љубов, моќ, жар, предизвик...