Црвена - страст, самоувереност,љубов Бела-чистота, невиност, Црна- класика, елеганција,сила, моќност, црна је најбоља, црна одговараа
Crna i rubin crvena. Crno mi e klasika i avangarda, dve vo edno. Crveno mi asocira na glamur. I drugi boi sakam. Mislam deka ne mrazam nitu edna, nemam problem.
Небесно сина - слобода, нежност, опуштеност. Црвена - самоувереност, заводливост. Црна - елеганција, класика.
Небесно сина - слобода, нежност, опуштеност. Црвена - самоувереност, заводливост. Црна - елеганција, класика.
Zelena . Me asocira na mir Sina . Me podsetuva na najdobrata drugarka koja od mala mi e kako sestra Crna . Elegancija , mokj Crvena . Strast
Crno i crveno zaedno sexy , elegantno, energija, opasnost , odlucnost , sila, mok, dominavija , agresivnost , zed za akcija , zlo i misterija. Gi obozavam super mi stojat i sekogash se oblekuvam taka.
Сина,прво на бројот 8 кој ми е омилен,па на чистота и мир,на љубов и толота иако е ладна боја,на ден,на светлост и на среќа која не ми е баш на привидок.
Zelena - Bidejki mi asocira na zdrav,sreken,ubav i drustven zivot Crna - Bidejki ja obozavam, iako e temna mene mi e kako svetlina Siva - Ja sakam ednostavno Crvena - Me podseka na zenstvenosta na zenata, kako prava dama
Жолта. Смирувачка, позитивна, боја на надеж. Прв поим на кој секогаш ме асоцира е сонце, а сонцето секогаш сум го доживувала како нешто свето, како изгрев на нова надеж, нова шанса, нова љубов со секое ново утро.