Омилена боја? Сината ми е омилена, ме асоцира на мир, свежина ... али коа се работи за гардероба избирам исклучиво бели, сиви и црни парчиња, тие три бои ги имам во гардеробер и ни една друга, најлесни се за комбинирање една со друга
Омилена боја? Мало потсетување. Очигледно е дека не ги читате претходните мислења во врска со темава! Колку само оф топици избришав! И нема никаква дискусија ако само ги наброите боите(а не дека вака има нешто повеќе, ама пак посодржајни мислења се пишуваат). Ќе ставевме анкета ако е така.
Омилена боја? сина , црна , сива , бела и лилава тие ми се некако бои за се и сешто и за секаде и здравје боже сиво-црн и бело ќе ми биде идниот дома и се разбира насекаде светки огледалца кристали обожавам црно со комбинација на светкаво исто и за облека обожавам црни фармерки (кои со тек на перењето ми обелија ) црна топ-маичка по можност со нешто светкаво на неа, обетки гоооолеми (секогаш сребрено) и се разбира шминка смоку-очички може и некоја светка одозгора се на се светам ко ламбички за нова година
Омилена боја? црвената боја ја сакам најмногу.сите работи некако поубаво ми изгледаат кога се црвени , а штом станува збор за боја на кола треба да е црна. кола со црна боја ми изгледа многу елегантно.
Омилена боја? виолетова... тонам во таа боја... ми доаѓа да си ја исфарбам целата соба.. се осеќам смирено како да сум во свој свет
Омилена боја? жолтата ми беше најомилена и се уште ми е само што сега немам многу гардероба во жолта боја ја сакам затоа што ме потсејка на мене , така ми велат сите затоа што сум личела на патчето од том јери ,а многу ја сакм белата затоа што потсејка на божествено на чистота ја обожавам, и црвената многу затоа што тоа е љубовта
Омилена боја? Сите природни бои са ми омилени...како например жолто-како сонцето, сино-како небето, зелено-како тревата, сино-зелено-како морската вода, кафеаво-како стеблото на дрвото... и така на така...
Омилена боја? najmnogu ja sakam sinata boja me potsetuva na more okean i mir zelenata za svezina i harmonija a violetovata za miks od crvenata ognena boja i sinata boja smirena i stalozena ) [mod-kirilica:2y10gs3e][/mod-kirilica:2y10gs3e]
Омилена боја? Моја омилена боја.... хмммм СИТЕ! Би рекла и виножито Ама оваа дефинитивно ми е нај нај нааајомилена! (темно тиркизна, плаво зелена како сакате) Ме потсетува на прекрасната соба на другарка ми, понекогаш кога сум тажна повеќе ме живнува да отидам кај неа во соба, отколку да си ги раскажам проблемите! А и дефинитивно ме потсетува на сите луди моменти поинати со неа