Омилена боја? Темно виолетова и тиркизна. Овие бои ме инспирираат и смируваат. Виолетовата ја сметам за топла боја која ме прави да се чувствувам самоуверено и сигурно. Тиркизната ми е далечна боја, многу чудна. Ме инспирира и ме поттикнува да расмисувам...
Омилена боја? омилена боја ми е црвената пред се ми е женствена боја и ме потсеќа на љубов ,моќ и оган
Омилена боја? Најмногу ги сакам светлите бои како на пример:розева, светло(небесно) сина,праска боја,виолетова(може и потемна) и зелена(темно)
Омилена боја? Девојки треба да кажете и на што ве потсетува таа боја. Гледам повеќето само си ги пишувате боите.
Омилена боја? Омилена боја ми е зелена.Многу ми се женствена,секси и најубаво се чувствувам кога си ја носам
Омилена боја? Во периодов омилени ми се кафените и неутрални тонови. Баш пријатно и самоуверено се чувствѕвам во нив, а и богами мислам дека убаво ми прилегаат
Омилена боја? Темно црвена - многу хармонична а воедно и моќна боја која секогаш го надоградува и истакнува женствениот изглед. И виолетовата која изгледа многу привлечно и упадливо во било кое годишно време, во сите нијанси. Проверено.
Омилена боја? Во последно време, ја обожавам ОКЕР бојата (како и да се вика) . Некоја нијанса помеѓу кафеаво и крем. Спојлер или лајно боја, како што имав навика да ја наречам кога бев мала А сега пошто е лето и тоа само по себе носи потреба од свежи бои... А од тие свежите јас ја обожавам тиркизната и белата ...