Не мора толку да се плешти мажот, за жената да не може да мрдне. Плус, може да мрдне при позава... да се преврти на назад, ако мажот ги подигне нозете повеќе. Друга работа, мажот треба да ги рашири до крај нозете и да му испадне пенисот над највисоката точка на бутовите, инаку, нема цел да влези. За на порнич, може е интересно, во пракса, не гледам некој посебен бенефит.
Не навистина пробај, пошто сакаш да се гледате, има и таква опција доги пред големо огледало ти го гледаш него на огледало додека прави гримаси а и он тебе може и во очи да се гледате, некако додека го пишував тоа и си замислив и може баш возбудливо да биде. Ова е само предлог пошто побара, барем така ми се чини
Пиша: дај нешто фејс ту фејс. Инаку не мислев ништо лошо само онака да се прошират хоризонтите. Инаку за мене обожувам кога е врз мене каубојски свртена кон мене или со грб кон мене (поретко), во седечка позиција да ме јава исто кон мене свртена или пак во купатило газето натртено а она притисната кон плочките (чистење претходно за тие гадливите) и бацување има и фаќање галење, стимулирање на нејзиниот клиторис со прсти, итн.