Ова твоето машко сум, во корелација со сликава, укажува колку машките се научени да добиваат орал, а ако пружат ај што е ретко, туку и привилегија е, и во неверица да сме. И не, верувам дека нема да добиеш 1000 пораки во инбокс, пошто си пишал дека сакаш да пружаш орал. Да беше женско, кое има пишано дека обожава да дава blowjob, година дена ќе чита пораки од тип на мммммммммммм, право женско, да се запознајме, опиши ми, сакам и јас. Убав ден.
Егзакли Колку би го сменила, да можам. Од мали не спремаат така, да се срамиш и гадиш од сопственото тело, да ти е незгодно, да не можеш да се опуштиш. Простете, не сум знаела, прв ми беше. Не знаел ни тој, очигледно. Оти нешто толку "неверојатно и нестандардно" е машко да пружа орален секс, а уште помалку женско да ужива. Оти и кога проба да ти пружа, нормално на негова иницијатива (таман работа ти да побараш, срам ти е, знаеш) тоа е очаен обид од кој ќе се исушиш уште толку, не да свршиш. Орален кај женско... Плукни в пазуви и кажи "Господ да те чува од женска белја". Пушење - може еве веднаш.
Ви благодарам на исцрпната психо-социјална анализа. Јас само ја објавив мојата омилена поза, затоа што темата е наменета за тоа. И не, не очекувам да почнат девојките од форумов да ми доаѓаат со дундите кон мојте усни. Поз4е
Инаку кога си во врска со некоја не ти е битна хигиената? Само кога имате орален ти е? Ти за твојата хигиена се грижиш доволно?
Нормално дека ми е битна и дека се грижам. Кој би сакал покрај себе неуреден партнер? Погрешно се изразив. Мислев кога стапувам во нова врска сакам да стекнам доверба дека е педантна и води ред за хигиена.