темата се вика омилена поза, а не орален секс, а и убаво си кажа. секс би, ама за орален ќе подразмислиш.
Не би ни едното ни другото ако е неуредна. Веројатно сите имаме бед дејс, па се случува некој да нема време да се среди, но не би бил со таква девојка.
Не би сакал искрено, но веројатно ова го зборувам чисто од сексуална дистанца кога си замислувам сега. Кога би бил вљубен во тебе и кога би станувало збор за долга врска веројатно би правел понекогаш компромиси
Апсолутно се согласувам. Лично не би ставил јазик во амазонска прашума. А и да е мазна, си бара темелно промивање пред орален.
Срамота, а и жално е да во 21 век има волку многу сексистички размислувања, особено во толкав број од страна на понежниот пол. Јас не се согласувам, не значи дека доколку и е амазонска шума дека не одржува хигиена, има девојки што се мазни арно ама никаква хигиена немаат. (Сум налетал на неколку до сега). Јас сум се и ќе се впуштам во амазонски шуми.
Па освен сексизам од мажи - од друго не видов на темата. Ти во понежниот пол се ставаш? Амазонски шуми... ок...