Sskoja poza kade do kraj penetrira...sakam oset do kraj , seedno dali e misionerska so noze na ramena ili e doggy style ili kavachka na stol...
Isto...., bavni dvizenja penetracija do kraj...da dojde do izraz cuvstvoto na uzivanje i zadovolstvo.
Kako sto e namestena u DOGGY jas kleknat nad neze i dole gore.. isto taka ona na grb i nozete na ramo kaj mene uspat i lizenje na stapalata..
Па мисионерска и ке ги замолам манијаците да не ми пишуваат по 100 пораки после ова А ти ако сакаш да лапаш со бкус на цвекиња оди поарно у цвеќара пичка си е пичка секако има мирис
Pred se doggy style, potoa kaubojka zavrtena lice vo lice ili so grb, misionerska, stranicna, stoecka , 69...mene site pozi koi sum gi probala mi se omileni
Ебате рамноправноста, “мажите” си пишал со голема буква. Што се замислувате вие мажите господ ли дека сте? Еве јас ни господ не напишав со голема буква.
имам прашање во врска со ова.. кога женското е горе, како се движи ,каде и се нозете што поточно се прави како,кои движења... како да се подобри женка во таа позиција ?? фала поз