Ги има пробано некој овие пози? Pinwheel Vixen The Passion Propeller X-Rated И да ми каже да се тешки за правење.
Многу се лесни јас ги практикувам секојдневно еднаш сабајле еднаш навечер. Добри се за болки во половината сега дур си во карантин ќе те размрдаат.
Секоја си е убава на свој начин. Но многу сакам кога нозете ми се кај него на рамена, доги, стоечка...
Од тоа што читам, 90% од женскиве ви се допаѓа кога сте вие горе. Иначе омилена 69ка, поготово тогаш тазе депилирана, да ми течат сокови околу уста. Само и тука прочитав неколку постови, неможеле да се концентрираат на две места, мисионерска најмалце, доги има длабока пенетрација и може накратко само ако не сакам брзо да завршам, а ако сакам најбрзо она над мене, ама не седната него како чучњеви да прави(нз точно како се вика)
Тоа со чучњеви кога јаваат така, има термин на англиски (squat on dick), nema bolje pozicija od taa ufff
Ми беше доги, ама не сум знаела подобро сега нозете дигнати кај него на рамена и јас врз него ама он да не биде легнат, туку да седи.