Дефинитивно пјес поза али најдефинитивно руски гардист поза. Кога имам секс обично во рок од еден саат менувам минимум 10 пози. Кога го правам кунилингус -от обавезно менувам пози пошто страда врат и јазик. Така да имам повеќе омилени пози. Секоја поза си има своја намена што е + заедничка со другите.
Читам овде Мисионерска, кучешка, каубојска, ножички, поза 69, стоечка. А никаде не видов да спомни некој Амазонска поза, поза свеќа, поза мост, поза стој на раце. Мене ми е омилена Мисионерска поза има многу можности. Мисионерска двајцата на нозе, Мисионерска машкото исправено и стандардна мисионерска поза. Можеш да ја бакнуваш на врат, да ја бакнуваш на усни да ја галиш по клиторисот. Еве слика од Амазонска поза.
Кога девојката ме јава , Standing cowgirl ( кога девојката ја држам во раце ) и сакам full nelson побарајте на интернет, сакам кога е немоќна
Ќе си отидов на оној свет без да пробам амазонска поза Ваауу...дали деде ќе издржи или ортопедија ќе му биде крајот
Мисионерската со некои варијации и доги ама на лакти, мислам basset hound се вика на позата, некако поубаво се осеќа