69 za oral definitivno a kuceskata e najakata poza ama i stoeckiot ako taka mozam da kazam e epten jako
јас легнат, она качена врз мене, благо наведната кон мене, рацете слободни да шетаат по нејзиното тело, устата моја цицки целива
Мисионерска дефинитивно (со разни модификации). Има најмногу интимност, тој може да те гледа во лице и ти него.
зашо да нема? лажичка поза може да биде поинтимна и од мисионерската.Он има целосна слобода со рацете врз телото од жената а има и простор за бакнување
Па добро за интимност има промена на пози темата беше /омилена/ незнам ни според која дефиниција би ја ставил, хедонистичка ај иначе лилке што ке се крие, само надвор што истура не е суша внатре е август едит-Колинда
шкот не те сфатив од интимноста на вајлд сум заслепена. женска ти ако толку сакаш да го гледаш земи слика дур си во доги
Мислев лажичка е за спунинг, то ест галење поза Научив нешто ново! @LiliBoz се надоврзував на коментарот на Вајлд за гледање
ДоФта ма! Нема јазик глупавата слика, не прави фаци додека имаме секс. Сакам да видам како му е. Мејџор трн он ми е коа можам да видам дека он е внесен и возбуден 200.
Сакам и д'рти токинг и сакам да слушам како стенка и сакам да гледам како превртува очи, како да го мавнала струја! Тужи ме!