Мојот омилен бутик е Positive во ГТЦ, потоа од Котон често купувам, понекогаш од Калиопе Инаку не ми е воопшто важна марката на облеката, важно е да ми стои убаво и да ми се свиѓа...
tally weijl и motivi , понекогаш mango и ретко miss sixty ,а фармерки обожавам да купувам од Replay секад си наоѓам некои што ми се свиѓаат
Па најчесто купувам од Mango, Springfield, Calliope, Motivi, a додека пак за спортски варијанти се снабдувам од NIKE ,PUMA и ROXY
Zavisi za kade ja kupuvam oblekata..za rabota najcesto nosam modeli na happening i kara,nekako naj prakticni mi se,a i zadovolna sum mn od kvalitetot.Sportska obleka isklucitelno od puma(si ja sakam najvise na svet) a cesto navrakam i vo teranova za maicki za preku den mada nemaat nekoj si kvalitet.eee da vo stip ima eden butik mislam NINA se vika i tamu naogjam sekogas preubavi raboti a ne mn skapi
Да си ги додам Котон ЊуЈоркер и евроазија Тајли Веил некако ми пропадна скроз наскроз, уште летна роба држат
Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Teili Weil, Calliope, Springfield, Mango, New Yorker, Motivi, Koton.