Јас на пример мнооогу ги сакам фустаните што се до колена,било каков и да е фустанот!!И повеќе ме привлекуваат пастелни бои.Едноставно ги обожавам!!!На вас какви фустани ви се допаѓаат?? (ако ваква тема веќе постои слободно тргнете ја )
Сакам такви лепршави фустани, со лесни материјали што ти го следат движењето, па и тие така се движат И да се до или малце над колена. Бои секакви, секако не дречливи, зелено, виолетово, црно... вака нешто Спојлер
Лесни и пријатни за носење, но и убави на изглед. А за боите.. не е важно. Секакви бои. Вака нешто : Спојлер
Ваков тип на мислења може и во темата Фустани да се пишува, немора нова тема. Мене омилен тип ми се залепени на тело и кратки.
Убави ми се асиметричните фустани. Спојлер Како што рече кравче, некои лепршави фустанчиња. Спојлер Долги, елегантни... Спојлер Едноставни, еднобојни. Спојлер Не сакам тесни и кратки, залепени за тело. Вакви, a и балонки не обожавам многу Спојлер
Јас сум повеќе панталони-тип но кога носам фустани сакам, со ваков долен дел, зошто најубаво ми стојат. Кога си бев послабичка многу ги сакав тие што се припиени за телото ама за жал сега не можам да ги носам зошто изгледам смешно
Сакам класични фустани, сакам краток и тесен ама да не е вулгарен, сакам во А форма, сакам и долги тесни фустани, несакам многу широки. Од должина или да е до колена и до глуждови.