Грицки.....!? Обожавам!!! Најмногу го јадам ребрастиот чипс, потоа смоки стоби флипс, соленки Hello, грисини, сончоглед и другиии
Браво за темава! Најголем порок ми се грицкиве,особено Брускети марети од печурка,Доритос од зелените,фанки,руфлес црн...и мнг други
Фанки, оние како шпагети - значи се давам во нив. Сончоглед, оној таратур чипсот што ужасно мириса, ама оди како подмачкан , во главно не одбивам никаков чипс, смоки, и ред други грицкалици - битно да има нешто да се грицка!
Доритос Начо Чиз,Чипси од кечап,Рафлс барбикју,Брускети миксд веџтаблс,Доритос Мексикан Тако,Пардон соленки со кикирики,Клипси чоколадни,Клипси Макс Саур Крим,Смоки од Соко Штарк,и това.
само што ми заврши вечерата со моите омилени грицки, и да не се чудите кога пишувам дека сум елегантно пополнета . Се состоеше од рафлс од скара, стоби флипс, фанки од копан ммм се чувствувам прејадена, абе Буцко
Trick квиките и стапчињата, пуканки и бејк ролс. Оние презачинетите чипсови не ми се по мерак ама не ми се ни до толку одвратни да неможам да ставам во уста по некое
Ги сакам и Брускетите и Бејкд Ролс - сите вкусови, само не оние со сол. Фанките не ги сакам ниедни, многу ми имаат вкус на вештачко, на пластика. Ги сакам сите можни чипсови со вкус на пица, кечап, кашкавал. Ми се допаѓаат и едни што беа во сино паковање од грчка салата што беа не ми текнува името. Од смоките само Стоби Флипс, другите се’ ми се тапа. Оние што се кругчињана Сани, со делфинче на паковањето ми се убави. Рипчиња, переци и букви - не до толку, ама фини се. Оние што се стапчињана внатре со peanuts butter ми се најубави, не ми текнува сеа на името. А во овие се давам:
Пуканкиииииииииии најмногу сакам. Па Клипси, Доритос зелен чипс, Рафлс плав итн.. (иако во последно време не сум многу на грицки)
ммм Бејк Ролс(сите видови) , Чили чипс , Стоби флипс , и оние како кикиритки што се ама со поинаков вкус ( за жал незнам како се викаат )