ммм јас обожавам да грицкам се особено многу зачинети грицки ммм многу сакам класичен чипс или ребраст,или доритос аџ тој ми е посебен
Омилени грицки ми се: Bake Rolls (pizza, bacon и tomato, olives & oregano).. Смоки, тие со кикиритки мммм најубави се.. Patos Chips, Брускети марети и многу други..
Само сончоглед признавам Секоја вечер си имам обезбедено ќесенце од 200 грама, за да ми прави друштво во 3та смена
Clipsy, chipsi од кечап (оној ко стапчиња што е) Doritos, Bake rolls... На овие ми текнува што ми се најомилени инаку голем љубител сум на нездрави грицки и нема откажување од нив.. Невр
Ахх, ме погодивте со темава следниве се моите омилени грицки Чипс: (особено ребрастиот ) Dorritos: Bake Rolls: Hello солени стапчиња: и секако незаменливиот сончоглед:
Значи грицките премногуу ги сакам значиии ги обожуваммм..... Омилени ми се: Црн чипс Руфлес и од другине ама овие поубави ми се Патос.. Доритос секакви Брускети марети... од сите Стоби Флипс црвени Пуканки ммммм Сончоглед Клипси и многу многууу други овие се само неколку...