Устава и мешево ми знаат колку ги сакам - кркорат ли кркорат цревцава, лиги на сите страни.. Грицкам се‘ без исклучок, а да ептен мора да бирам, Чипси ребраст ХХХХХХХХХХХL пакување на прво место. После тоа се ф‘стаците и кикиритките, кои така фамилијарно обележје ни се (уште жртви да им принесуваме ). А најсмешно ми е кога си ги јадам оние „смрдливине“ чипсови, па на дечко ми му иди да ме спакува во нив и да ме исфрли низ тараса.
Сите чипсови на МАРБО,без исклучоци,најмногу стапчињата со вкус на кечап,интегрални грицки,чоколадни лушпи и топчиња,еблебии-моите омилени,лешници.... Не знам дали постои некој кој не обожава грицки,уствари...
Најново откритие ми се вакумираните кикирики од Кам маркет.Прекрасни се ,не се многу солени и имаат некој посебен вкус.Пробајте ги.
Леле со чипсовиве Chipsy сите ги сакаат. Незаменливи се. Само стварно им е висока цената 175гр 65 денари, што е многу многу е. АЈ сеа вака пошо го рекламираме да ни дадат по еден пакет од ребрастиот хехехе После квики од подравка преееееслатки ми се уште како малечка ги јадев вкусот истиот ми седи-НЕОДОЛИВ! И сончогледот е тука, маф го правам кога има сончоглед има и тишина кога нема се слушам јас како зборам
Нема грицки кои јас не ги сакам или не ги јадам. Едни од најомилените ми се Chipsy со ѕаѕики, Patos, Cherezos, Стоби Флипс, Смоки од Штарк, Hello соленки, интегрални грицки итн. итн. Да не продолжам.. зошто нема крај!
-Бејк ролс пица, -Чили чипс, -Пардон со путер од кикирики, -Доритос Начо Чиз, -Чипси кечап, -Рафлс скара, -Чипси Таратур, -Сончоглед бел, -Печена пченка, -Фстаци, -Смоки Сокоштарк. Омилените
omileni gricki mi se laki gricki..stobi flips smokite..solenki sekogas sakam da grickam nesto soleno koga gledam nekoj film..
Чипсот го пронајдов пред 2 недели во Веро на промоција.И се навлеков на него.Не можев да најдам сликичка од него,еве од друг вкус битно овој е El Famoso се вика,со Мексиканче на опаковката Инаку омилениот ми е плавиот,со вкус на сирење 46 ден е во Тедико,200 гр со 50 гр гратис
Обожавам чипс, ама во последниве месеци го избегнувам затоа што е калоричен. Смоките не ги сакам баш, ама затоа можам наеднаш да изедам две вангли од пуканките на тато! Омилени грицки ми се дефинитивно. Освен вкусни и заситувачки, пуканките се доста здрави и добри за прочистување на цревата