Ја бих сваки дан 24/7 да не беше првутот тој што ќе ме тролне јако, по секоја така обилна доза сончогледисување, због заради тоа што нели не му ставаат по сто кила сол на оној на мерење. Исто, обожавам и Доритос - ма љубам да се давам буквално вака Спојлер во зелениот и оној со сирење. Добра замена за Доритос е и Патос - да се јаде нешто само, мање битно што. Одамна не сум сретнала Ruffles, го обожавав обичниот солен и оној barbeque, имаше некој чудно убав вкус, уф. Грисините не ги љубам баш, ама ко за беља мајка ми најчесто ги купува бидејќи не се солени, а многу сол ми предизвикува првут. Обожавам и бадеми и ф'стаци ... и ај, доста, бидејќи ужасно ми се пријаде.
Лут чипс, обичен со сол, ПАТОС, тој со кечап... смоки, соленки, пуканки,бутките, funky и такви глупости.
Клипси, посебно првите, Посебено овој љутиов, ма да и зелеиот го сакам, И патос ми се се свија. Од смоките најубави ми се стоби-флипс и едни германски што ги јадев у германија е тоа е смоки, ама штета ги нема кај нас. Од апетисаните, сите ги јадам омилени ми се фстаците и семките, но често јадам и сончоглед и бадеми и лежници. Диеталните исто ми се убави и сакам и соленки особено кога ми се грицка ептен а сум на диета, па да се залажам малку Се на се, сите ги јадам и сакам и тешко да овојм некои што ми се омилени
Ги обожавам смоките од Стоби Флипс, па оние од Марбо шо се чипсите ко компирчина мм од нив можам дузина да изедам ,Чили-чипсот исто ми е омилен, гризинките, кикири,лешници,бадеми,сончогледче, а најмногу од се ги сакам интегралните грицки.
Кај ја видов темава, да се запустам, да ме снема! Обожавам солено, од јадења до грицки! Не е на арно да се јаде солено, ама ја како и секогаш, обожавам тоа што е нездраво! 1. Клипси Некои викаат дека им мирисаат на смрдливи чорапи, до негде е така, али хот догот у него придонесува за таа миризба! 2. Новите стоби флипс со павлака и кромид! :geek: 3. Патос и еден чипс што поима неам како му е името ама за 46 ден. е феноменален. 4. Пченка! Ги даваат на мерење во локални продавнички, ја им го праам бизнисот таму! 5. Кикирика чипс