Смоки од Стоби Флипс, особено оние од пица и сирење, Доритос, и оној чипсот ко стапчиња што е, другите не ми се свиѓаат нешто особено, кикиритки и Пардон соленки со фил од кикирики, ммх.
Има едни грицки,немаат конкретно име т.е на кило се продаваат ама се многу вкусни.КОга купувам само велам дајте ми толку и толку грисини и ми даваат ама тоа во една продавничка на село кај баба и дедо.А по помаливе продавници и маркети немам забележано.
Морам да кажам дека јас сум си зависна од Бејк Ролс.Потоа смоки стоби флипс,грицките-кикирики и још.Кубетите исто.И разни чипсови. Обожавам се што спаѓа под грицки
бејк ролс-најчесто ми се ручек кога сум 2ра смена на работа и тоа спанаќ и сирење,и интегралниве со јогурт ги мезам-се за пуста линија!
Сончоглед и само сончоглед Со другарката по пола кило на дена јадеме и тоа не ни е доволно друго нешто солено многу ретко да купиме
Доритос, Чипс светло плавиот со лук што е (само за домашна употреба) Смоки од Штарк, Стобифлипс, Брускети Марети, и Бејк ролс од пица, сусам, и сол
Мене можат да ме прогласат за грицкач на годината. Од 15 часа во денот, можам да грицкам 16. Почнувајќи од најразните чипсови (Chipsy ребраст, обичен, Doritos, Patos, Lays и од секоја позната и непозната фирма), смоки, сончоглед, соленки, квики, квики переци, лешници, бадеми, кикиритки... понекогаш кога немам што да грицкам дома, ме фаќа криза опасна по живот. И така...
Да има, ќе се удавам во нив. Јас не сум јас ако не изедам дневно по две вакви. Едноставно најдоброто нешто што сум го вкусила.