Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Омилени грицки

Дискусија во 'Храна и пијалаци' започната од Theodora, 10 февруари 2011.

1. Kika30

Kika30 Нов член

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    33
    Doritos чипс од зелениот :$ , потоа Макс флипс смоки, што се во мало пакување по 5 денари едно (најдобри се) , пуканки со многу сол и интегрални солени грицки (на рефус ги има во Тинекс) Ај да престанам трудна сум... :|

2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Ма немам јас омилени, се грицкам!! :D

Ама ако треба да бирам фаворити, мојот избор е тука некаде со изборот на Пирамидка. Од чипсовите омилени ми се
    [​IMG] [​IMG]
    Ова во Спојлер само за Пирамидка, да и кажам дека веќе е патентиран нивниот изум. Многу е убав чипсов, да го пробаш обавезно!!! :!:

Сакам и суви грицки, ми одат онака додека седам пред компјутер или додека читам. Фаворити ми се соленките полнети со кикирики :mm:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Може звучи чудно ама БејкРолс-от ги презирам. Можам да ги соџвакам само оние со вкус на спанаќ и сирење, и со вкус на лук. Инаку ми се како леб печен и со сила ги јадам. Според мене подобри се брускетите Марети, сите со зклучок на оние со печурки :puke:

Пуканки!!!!
    Пунканките ми се повеќе како оброк, отколку како грицки. Ептен ги сакам, и секој трет ден, со филмче јадам по една порција, така прилично голема. :tmi: Наместо вечера де!
    Често си каснувам и бадеми или фстаци, најмногу ми се по мерак, особено кога пијам нешто жестоко.

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Ау ау Старфиш - го знам чипсов. Оф оф - боже мој воздивнувам сега повторно. Да знаеш кога сум сама дома толку многу ми е вкусен доритосот што си го лижам само некогаш :tmi: :D

Јас мислев да си го патентираме изумот на сеансите - многу бевме нирванични препуштени на обичните поземски задоволства како мацкање на чипсот во киселата павлака :)

Значи за тебе е јасно. Таблата под мишка, доритосот и рафлсот во рака, и ќе те барам низ чаршија а? :)

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  4. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Леле грицки :tmi: абре јас некое дабарче сум била во претходниот живот, ептен ми се убави :tmi: , ама колку што можам гледам да ги избегнувам.

Ги имам јадено тие домашните со ким што ги спомна Кате и јас потврдувам дека се преубави, ама мама не ги прави бидејќи ги снемува за неколку саати, цел голем пластичен сад :lol:

А јас ги сакам сите грицки со грчка салата цалцики, сите со кечап,, павлака, спањак така да преубави ми се [​IMG], [​IMG] [​IMG]. [​IMG] [​IMG][​IMG].

А не љубам зачини со скара (иако обожавам скара), некако неубави ми се, вештачки скроз, како да ја избришале скарата(местото каде се пече де) и направиле чипс.

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    Нема ден да не грицнам по нешто, а меѓу омилените ми се Брускети Марети од домати, оригано и маслинки, чипс Ruffles од кечап и Стоби флипс црвени...
    А.. и Chipsy со павлака... :)

Прикачени фајлови:

• Maretti.jpg
      Maretti.jpg
      Големина на фајлот:
      20 KB
      Прегледи:
      380
    • stobi flips.jpg
      stobi flips.jpg
      Големина на фајлот:
      11,2 KB
      Прегледи:
      380
  6. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Bake Rolls и тоа конкретно овие, Mashrooms and cream

Прикачени фајлови:

• 5201360639816.jpg
      5201360639816.jpg
      Големина на фајлот:
      22,5 KB
      Прегледи:
      377
  7. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Омилени грицкиии?? Па толку многу се хаха :)
    Започнувам од пуканките, тоа е мојот специјалитет... на сите гости им правам. Потоа смоките на соко штарк со чили чипс, севен дејс од спанаќ и сирење... ах и заборавив уште печена пченка, ја има рефус по продавнициве. Оооохххх пак ми се разбуди апетитот :$

8. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Само Стоби Флипс признавам. :fubar:

И добро, пуканчиња... :$

9. Maarija

Maarija Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Bake rolls од пица , Doritos (зелените) , пуканки со вегета , Стоби флипс ..... :talk:

10. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Зависник сум од грицки, секој ден ги јадам. Среќа што не се забележува на мене :lol:
    Брускети Марети и Бејк Ролс со јогурт најубава комбинација :mm:
    Најубави вкусови ми се:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Потоа чипс
    [​IMG] [​IMG]

и све остало :D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] и хелоу соленките :)

11. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Најчесто си грицкам пуканки или од оние смокине на Соко Штарк (ако се најефтини, мене ми се најубави :lol: ). Чипс поретко јадам, не го сакам ребрастиот туку оној другиот. Јдам и од оние грисините од соја, многу ми се заразни. За кикирики и семки да не правам муабет, едно кило да ми дадат - цело ќе го изедам!Од Бејк Ролс мислам дека заби ќе искршам, тие па ич не ги сакам. И соленки ретко јадам, само кога имам проблеми со стомачната флора, тато ми ги препорача :wasntme:

12. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Обожавам грц-миц :D!Пошто сите дома ги нервирам како шушкам со кесето,ме научија да си ставам во тањирче и ден денес јас смоките цели ги претурам во една вангла и седам пред релвизор/компјутер/книга.Така ми се највкусни!
    Обожавам смоки, и стоби флипс и тие едни црвени не знам чии се многу ми се убави.А имаше и едни зелени,по 5 денари беа,тие уште повкусни! :D
    [​IMG]-сепак овие се највкусни!
    После чипс,обожавам ребраст само со сол,обичен.
    [​IMG]-ваков!Си го обожам овој иксикселов,прекрасно ми оди се добар филм но,со овој и ќе станам XXL во стомаков :( ..
    [​IMG] :inlove: [​IMG] :inlove:
    [​IMG]- бејк ролс од спанаќ и сирење и брускети марети мешан зеленчук ^_^ [​IMG]
    Не се само овие,ама мене во моментов само на нив ми текнува. :mm: ;)

13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Другарките не можат да замислат како ги јадам работите со спанаќ, ама јас морам да признаам дека ми се преубави. Квиките ми се преубави, ама одамна немам јадено :$ [​IMG]

14. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Бејк ролс и чипси :D :D

15. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Patos! Нешто најдобро! Така зачинети, крцкави мх мх!
    И во последно време сум заразена со оние новине Клипси-Хот Дог, леле можам цел ден да ги јадам!

16. xAne

xAne Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    8
    Обожавам смоки, Стоби флипс сите вкусови. После Bake Rolls, Chipsy, Брускети марети, соленки, пуканки итн :D

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
  18. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Со Клипси-хот дог бев и јас заразена ама од што ги јадев цело време.. ми се згадија :$
    А иначе во моментов убави ми се кубети од таратур, бејкролс од печурки, чоко стопи флипс, патос, доритос, чипс рафаелс-црните, чоко бисквит, раффаелло, сникерс, тутку, кит кет и мн други,а за последниве 5 што ги набројав нз баш дали се грицки :wasntme:

19. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    848
    Немам некоја навика да грицкам чипси и смоки :^) Не знам,можда еднаш месечно или во два месеци ќе ми текни да купам смоки а чипс грицкам само кога негде сум на гости,мислам дека како помала го прејадов :lol: Три чипса дневно ми беше минимум и изгледа изедов доволно за цел живот :$
    Ама па затоа сега ко ненормална јадам Бејк ролс :inlove:
    Еве ги моите омилени грицки ->
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

20. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    сончоглед