омилен ми е чипсот од чили мммм баш ми се пријаде сега аааа да и бејк ролс од спанаќ и сирење уфф го обожавам
стоби флипс....со еурокремче мммм Кога ваква тема ќе стане активна во ова време ми иде да ви ја бапнам една
Доритос јами јами, прв. Смоки од Соко Штарк ли како и да беа. Chipsy љута пиперка или ребрасти. Бејк ролс буквално сите, освен оние благата варијанта што им се, пак и оние со лук бљак. Марети ммм ги сакам тие со домати и маслинки, со почурки.... Оние Clips, хот дог првиот пат ми се свиѓаа кога ги пробав, ама вториот ми се чинеа многу мрсни. Соленки, но оние турскине Chubuc ли како и да беа, ме мрзи да барам слики хахаха, и тоа таквите со зачини. Соленките со сусам. Обични грисини.
Во последно време,имам едно откритие од еден ПРЕУБАВ сончоглед.Го продава еден дедо на влезот во Луна Парк,секоја недела,кога одиме на редовната ни маршута,обавезно се опремуваме со ова средство за смирување на нерви. И дедото е многу љубезен,секогаш ми става една рака гратис за редовни муштерии.
Чипси-ѕаѕики, а може и Принглс со истиот вкус, Брускети марети со вкус на печурки, спанаќ и тој со патлиџан и нешто друго миксано.