Сите видови на смоки и чипсови, брускети марети, кубети, бејк ролс, квики, соленки, рипчиња Има едни Пардон се викаат, ги обожавам нив и тако даље, ако продолжам нема ни до утре да стигнам да допишам
ич не сакам грицки, пробувам да слабеам, и не јадам сеа ич, а инаку ги обожавам оние диеталнине како се викаат незнам како стапчиња, и кубетите мн вкусни ми беа, и сончоглед секако
грисини,чипсови секакви,смоки стоби флипс и смокисмоки,стапчињата хелло,кубети,сончоглед,перици,рибички (незнам како се викат) ма има една купа бе се јадам,срека не многу количински инаку лошо ке да е за мене
Чииииипс Тој лутиот чипс со чили Можам цел ден само него да го јадам и така да ме подлутнува ммм мммм. И сончоглед. Да изгрицкам три кила и после од солено да ме боле устата
Марети брускети, тие со рузмарин и лукче посебно. Само ги чувам за посебни прилики кога сум дома. Бејк ролс со сол. Плус јогуртче. Едни како перничиња се, сестра ми ги јаде, убав вкус имаат. Цацики чипсот. Ребраст со сол. Смоки од Штарк. Ретко грицкам сепак, најчесто ги појадувам Маретите или Бејк ролсот... А другите во ретки прилики или ако јаде сестра ми.
Сакам само зачинети чипсови, никако само со сол, а најомилено ми е се што е со вкус на лук и пиперка. Исто и Доритос НачоЧиз ми е .. Други грицки не сакам многу-многу, само чипс. Сакам сега.