доста веќе со тие грицки.Ај кажете нешто против грицки оти кобајаги сум на диета а навечер многу ми се јаде нешто.
Земи си диетални грицки на виталија, многу се вкусни, не се калорични и плус здрави се за јаденње. Побарај има различни врсти.
Патос ми е омилен чипс!!! цел камион со патос можам да изедам и уште ке сакам.Пуканки сакам исто,фстаци,индиски ореви.
Чипс- Руфлес (кечап), Чипси (пиперка и оние најобичните без ништо, рецканите) Сончоглед - имам пишано и во друга тема, и бел и црн сакам. Бејк ролс од пица Соленките со кикиритки Оние соленки како рибички - (Још) Смоки - Стоби флипс (црвени) па...толку.
Па ги сакам стоби флипс.. и кубети .. а кога бев во Италија.. имаше еден прекрасен ЧипС FIDEL PATETINE се викаше.. Штета што го нема кај нас во Македонија..
Омилени грицки ми се Брускети Марети со печурки и со спанаќ и сирење Порано бев зависник од Патос чипси, но сега некако се презаситив од нив. Едит: Диеталните грицки на Виталија ги има во сите поголеми маркети, а најголем избор има во Веро .