Doritos,Stobi flips,chipsy, bake rolls,оние соленки со сусам,едни диетални,ги заборавив како се викаат...и да не набројувам уште,едноставно обожавам грицки
Chipsy chili - баш ваквото пакување Smoki на Soko Stark - според мене класика заедно со Стоби Флипс и нешто кое во последно време баш ми се засвиѓа - Gric
Bake rolls ili Maretti или како и да се пишуваа.. Сите вкусови,освен сланина,бљак Тие ми се најубави. Со јогурт ако се плус,ете ми го појадокот од цела четврта средно. Понекогаш јадам стоби флипс,или некој чипс,али тоа ми се моменти,како ПМС. Инаку,не сум љубител на грицки. Но за овие првите,душа давам.
Доритос Bake Rolls И Patos од сирење и кечап, така нешто беше. Не ги произведуваат повеќе мислам, никаде не можам да го најдам. :/
Сега моментално ништо од тоа што сум навела не јадам јадам само парти пек,стоби флипс и зелени смоки најубави ми се
-Патос -Бејкролс -Брускети Марети -Оној чипсон Цацики -Смоки: Стоби Флипс и тие од Сокоштарк -Пуканки
Витко (или како и да се викаат интегралните „црви“), Доритос чипс потокалов или зелен, Стоби флипс, зелени смоки, Вики соленки, Бејк Ролс...и семки.