Обожавам сладолед,крофни со мармалад и еврокрем,месечинки полнети со мармалад и еврокрем,чоколадни торти полнети со многу крем за да ми се лизгаат во устата,пудинзи,овошен јогурт,колачи со многу крем,ситни колачиња,желе бонбони,гумени бонбони,чоколадни бонбони,чоколади со лешници,млечни чоколади,медењаци и мали чоколатчиња! Буквално обожавам се што е благо,а посебно ги обожавам чоколадите!
Палачинки, пудинг , торти, ресани, мини кроасанчина од 7days , баклава, слатки со мармалад или така наречени Грчки слатки најмногу ги сакам .........
Банана торта,палачинки со еурокрем,баклава со чоколадо и ореви,една чоколадна торта со џем од кајсии(на мама рецепт) и таму некои други тортички и слатки кои ги заматува.Не одбивам благо во секој случај..
Не ми е прашањево за тука ама ајде да си ја пробам среќата..дали сте ја пробале таа Захир тортата од Кам. Добра е? п.с. И да не испадне дека одам офф-топик, еве ќе си кажам дека мене омилен десерт ми е пудинт од ванила со чоко стоби флипс
^Same here. А инаку, се што е благо и што може да ги задоволи моите потреби за шеќер Ништо не одбивам, ама за тоа и мојата килажа зборува.
Нестле торта, баклава со измешани јаткасти плодови, пудинзи, палачики, колачи, топло-ладно обожавам , чоколади и уште многуу