lele se cudam kako nikoj do sea ne go pisa B52 uffff od vakvi 3-4 se stanuva nebo i zemja taka sto u princip ne sakam mojito ili nekoi slicni poso mi se ko sokce,tuku pozestoko zatoa definitivno probajte B52
Прееска експериментирав по дома. Имав мартини и џин, ги измешав, додадов сок од праска и добив екстра коктел мх мх мераци.. Инаку од официалниве коктели сакам Текила Санрајз и Маргарити (по можност лубеница) уф ми се припи.
Омилен дефинитивно Long Island.. Преубаво нешто, верувам повеќето од вас го имаат пробано, а и така повеќе ме дрмнува ма супер ми е
Long Island е најјак коктел затоа и е најскап. Доволен ми е еден и плус уште една пијачка и таман сум за вечерта. Убав ми е и Tekilla Sunrise , Cuba Libre, PIna COlada. И дефинитивно препорачувам да пробате b52, благо е, и не е коктел туку шутер, затоа не е се препорачува за начукување, брзо фаќа и брзо пушта, ама вкусот е преубав!
Го пробав Long Island , стварно е многу јако . Осеќав како ми поминува во грло еј Tekilla Sunrise ми е многу убав А В52 морам да го пробам чим викате дека е добар , само многу брзо фаќа а ?
коктел е и Б52, се што се меша е коктел, разликата е во чашата во која се служи, Shot glass, мавање на екс
Знаеш што правев со Long Island ? Ќе пивнев мала голтка од тој и брзо зимав од Tequila Sunrise Гореше многу , ама не ми се оставаше , ми беше многу убав А овој Б52 , каков вкус има ? Ќе идам јас бе уште денес да го пробам , ако не ми е доста , кој друг да го земам ?
ме интересира колку се цените на коктелите во Ск .... ние во Црна Гора пиевме летово таму 5 евра или 10 зависи кој А во Ск не сум пиела , баш сакам да одам на коктелче , одам натаму оваа недела
Јас ја послушав лизалка и отидов карши Бристол , во коктел барот . Не се скапи , има и по 100 , по 140 , 150 , 200 Можеш комотно тамо да отидеш . Бев пред тоа во ања , имаше малку избор а и по 225 беа и пат под нозе и во коктел барот
Брен Манки Коктелов го платив многу скапо, ама вредеше, преубав е Секс он д бич На плажа исто вака ми го напраија шаренко ептен беше убав
] Гори додека го пиеш,гори [/quote] Знаеш што правев со Long Island ? Ќе пивнев мала голтка од тој и брзо зимав од Tequila Sunrise Гореше многу , ама не ми се оставаше , ми беше многу убав А овој Б52 , каков вкус има ? Ќе идам јас бе уште денес да го пробам , ако не ми е доста , кој друг да го земам ? [/quote] Б52 ти е 1/3 ликер од кафе (Тhia Maria ili Kahlua најчесто) 1/3 Baileys и 1/3 Ликер со вкус на портокал (најцесто Triple sec) се служи у мала чашка , и се мава на екс, благичко,не го осеќаш, а брзо фаќа